autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Glazura de ciocolata rece

Autor: oana serban (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iunie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se amesteca zaharul cu cacao, dupa care se adauga apa si otetul, iar la sfarsit dupa ce ati amestecat bine si s-a format o pasta pt ca glazura sa aiba luciu puneti 2 linguri de ulei.


Folositi aceasta glazura imediat pt ornarea torturilor, a eclerelor sau a altor prajituri.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

20 voturi

Ingrediente

  • 250 gr zahar farin,
  • 2 linguri cacao,
  • 3-4 linguri apa clocotita,
  • 1 lingurita otet,
  • 2 linguri ulei.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de oana serban

Papanasi

Branza de vaci se amesteca cu ouale bine de tot pana se face o pasta {e bine sa amestecati cu mixerul},

4 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Dulciuri diverse

Salata cu ton

Se scurge tonul si porumbul de zeama, se taie in patratele mici castraveciorii si se amesteca intr-un

5 voturi    0 comentarii
30 min
Salate cu peste

PLACINTE

Se cerne faina in care se face o adincitura in care se pun cele 2 galbenusuri, iaurtul, uleiul sarea

7 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Ti-a placut? Da-o mai departe!
coca cola

Adauga ingredientele pe care le ai la dispozitie si vei gasi retetele dorite pentru cei dragi.



Adauga reteta
Retete
din Dulciuri diverse
Mar in foietaj

Mar in foietaj

Se intinde aluatul foietaj sub forma unei foi subtiri si se taie fisii inguste (1 cm). Se decojeste marul si se inveleste intr-o

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Budinca de orez cu lapte, cu mere si scortisoara

Budinca de orez cu lapte, cu mere si scortisoara

Orezul se spala bine si se lasa la scurs. Laptele se pune la fiert si se adauga putina sare. Cand laptele se umfla se adauga orezul

55 voturi    11 comentarii
1h
Budinci