autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Glazura de ciocolata rece

Autor: oana serban (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: oana serban (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iunie 2009

Ingrediente
250 gr zahar farin,, 2 linguri cacao,, 3-4 linguri apa clocotita,, 1 lingurita otet,, 2 linguri ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

20 voturi

Mod de preparare

Se amesteca zaharul cu cacao, dupa care se adauga apa si otetul, iar la sfarsit dupa ce ati amestecat bine si s-a format o pasta pt ca glazura sa aiba luciu puneti 2 linguri de ulei.


Folositi aceasta glazura imediat pt ornarea torturilor, a eclerelor sau a altor prajituri.
Retete
Alte retete din Dulciuri diverse

Tort Trufa la rece cu glazura de ciocolata

Intr-o craticioara se caramelizeaza cele 4-5 linguri de zahar si o lingura de apa.Cand zaharul devine

6 voturi    5 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse

Tarta cu dovleac

O tarta delicioasa ce se poate face si cu alte tipuri de umpluturi. Am cernut faina intr-un castron

1 vot    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

20 voturi

Ingrediente

  • 250 gr zahar farin,
  • 2 linguri cacao,
  • 3-4 linguri apa clocotita,
  • 1 lingurita otet,
  • 2 linguri ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de oana serban

Papanasi

Branza de vaci se amesteca cu ouale bine de tot pana se face o pasta {e bine sa amestecati cu mixerul},

4 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Dulciuri diverse

Salata cu ton

Se scurge tonul si porumbul de zeama, se taie in patratele mici castraveciorii si se amesteca intr-un

5 voturi    0 comentarii
30 min
Salate

PLACINTE

Se cerne faina in care se face o adincitura in care se pun cele 2 galbenusuri, iaurtul, uleiul sarea

7 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje


Adauga reteta
Retete
din Dulciuri diverse
Biscuiti cu miere

Biscuiti cu miere

Buni pentru ceai, cafea sau chiar simpli Sunt atât de buni ca nu te saturi sa i mananci se mixeaza zahărul cu ouăle, se adaugă

0 voturi    0 comentarii
20 min
Dulciuri diverse
Ciocolata de casa (reteta traditionala)

Ciocolata de casa (reteta traditionala)

Apa impreună cu zahărul se pun la fiert la foc mic circa 10 min până se topeşte zahărul.Tot pe foc se adaugă 250 g de margarină

51 voturi    17 comentarii
30 min
Dulciuri diverse