autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Glazura de ciocolata rece

Autor: oana serban (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iunie 2009
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: oana serban (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iunie 2009

Ingrediente
250 gr zahar farin,, 2 linguri cacao,, 3-4 linguri apa clocotita,, 1 lingurita otet,, 2 linguri ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

20 voturi

Mod de preparare

Se amesteca zaharul cu cacao, dupa care se adauga apa si otetul, iar la sfarsit dupa ce ati amestecat bine si s-a format o pasta pt ca glazura sa aiba luciu puneti 2 linguri de ulei.


Folositi aceasta glazura imediat pt ornarea torturilor, a eclerelor sau a altor prajituri.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

20 voturi

Ingrediente

  • 250 gr zahar farin,
  • 2 linguri cacao,
  • 3-4 linguri apa clocotita,
  • 1 lingurita otet,
  • 2 linguri ulei.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de oana serban

Papanasi

Branza de vaci se amesteca cu ouale bine de tot pana se face o pasta {e bine sa amestecati cu mixerul},

4 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Dulciuri diverse

Salata cu ton

Se scurge tonul si porumbul de zeama, se taie in patratele mici castraveciorii si se amesteca intr-un

5 voturi    0 comentarii
30 min
Salate cu peste

PLACINTE

Se cerne faina in care se face o adincitura in care se pun cele 2 galbenusuri, iaurtul, uleiul sarea

7 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje


Adauga reteta
Retete
din Dulciuri diverse
Pascute cu branza

Pascute cu branza

Aluatul: Scoateti de seara toate ingredientele la temperatura camerei. Frecam drojdia cu o lingura de zahar pana la dizolvare. Oul

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Clatite

Clatite

Intr-un vas se sparg ouale, se pune tot zaharul, faina, praful de copt, uleiul si lapte cat sa se poata amesteca totul. Se amesteca

1 vot    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse