autor:

autor

» » Dulciuri diverse

Gogosi cu iaurt

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
Un borcan cu iaurt, 2oua, 5 linguri zahar tos, 500 g faina, o lingura ulei, un praf de copt, zahar vanilat, ulei pentru prajit

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

46 voturi

Mod de preparare

Se cerne faina intr-un vas, se face un loc la mijloc si se pune iaurtul, ouale, uleiul, praful de copt, zaharul.


Se amesteca bine cu o lingura de lemn pina se leaga bine compozitia.


Se ia cu o lingurita din aluat si se coace in ulei bine incins.


Se aseaza pe un platou si se pudreaza cu zahar vanilat amestecat cu zahar pudra.
Retete
Alte retete din Dulciuri diverse

Struguri caramelizați

Pentru început, fiecare boabă de strugure se trece printr-o scobitoare. Apoi, se pune zahărul

0 voturi    1 comentariu
30 min
Dulciuri diverse

panna cotta cu fructe

Gelatina se tine la muiat pt 15 min. Laptele, smantana, zaharul se bat pana se ingroasa, se pun

1 vot    5 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

46 voturi

Ingrediente

  • Un borcan cu iaurt
  • 2oua
  • 5 linguri zahar tos
  • 500 g faina
  • o lingura ulei
  • un praf de copt
  • zahar vanilat
  • ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Placinta cu branza proaspata de vaci

Se dizolva drojdia in putina apa calduta si se amesteca cu cateva linguri faina.Se lasa la dospit

29 voturi    9 comentarii
nespecificat
Aluaturi si Foietaje

Prajitura Arlechin

Amestecam faina cu praful de copt si sare. Punem untul taiat bucatele peste aceasta. Adaugam zaharul,

12 voturi    2 comentarii
nespecificat
Dulciuri diverse

Banana in caramel

Uleiul Arpis se pune la incins in wok. Separat, intr-un bol, se amesteca faina cu apa si se adauga

0 voturi    1 comentariu
20 min
Dulciuri diverse


Adauga reteta
Retete
din Dulciuri diverse
Biscuiti cu miere

Biscuiti cu miere

Buni pentru ceai, cafea sau chiar simpli Sunt atât de buni ca nu te saturi sa i mananci se mixeaza zahărul cu ouăle, se adaugă

0 voturi    0 comentarii
20 min
Dulciuri diverse
Ciocolata de casa (reteta traditionala)

Ciocolata de casa (reteta traditionala)

Apa impreună cu zahărul se pun la fiert la foc mic circa 10 min până se topeşte zahărul.Tot pe foc se adaugă 250 g de margarină

51 voturi    17 comentarii
30 min
Dulciuri diverse