autor:

Stan Elena

» » Aluaturi si Foietaje

Gogosi fragede

Autor: Stan Elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Stan Elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 aprilie 2009

Ingrediente
3 oua, 1 cana iaurt, 1 cana zahar, 1 lingurita bicarbonat stins in otet, esenta

Dificultate: Redusa Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Se framanta toate ingredientele,se formeaza gogosi la alegere si se prajesc in ulei incins
Retete
Alte retete din Aluaturi si Foietaje

Gogoşi foarte fragede

Se cerne făina. Se freacă drojdia cu zahărul, se pune puţin lapte călduţ şi făină şi se

233 voturi    42 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje

Tarta rapida cu mortadella si branza gouda

Se decongeleaza aluatul de foietaj la temperatura camerei; nu va spun cum l-am decongelat eu in graba,

3 voturi    5 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • IRENE

    IRENE (Bucatar) , 08 martie 2011

    unde e faina???????????

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 21 iunie 2009

    Unde este faina? Fara ati incercat?

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 21 iunie 2009

    Fara faina ??? Nu cred ca se pot praji !!!Cred ca ar trebui sa modifici reteta...ai uitat sa scrii si faina !

    • Fara foto

      mariana bota (Chef de cuisine) , 30 mai 2009

      Cred ca ai uitat faina.

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 30 mai 2009

      Si eu fac asa gogosele,doar ca nu pun zahar sau foarte putin si pun si faina.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • 3 oua
  • 1 cana iaurt
  • 1 cana zahar
  • 1 lingurita bicarbonat stins in otet
  • esenta

Raporteaza reteta

Retete
de Stan Elena

Ciocolata de casa in 3 straturi

1 pachet de lapte praf se imparte in trei castroane. Primul castron se amesteca laptele praf cu

5 voturi    8 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Tort la metru

Se freacă galbenuşurile spumă cu zahărul şi se adaugă treptat apa şi apoi uleiul,praful de

17 voturi    11 comentarii
30h
Torturi

Pastrama de miel

Speli carnea de miel si o portionezi.Usturoiul curatat se piseaza si se amesteca cu vinul,foile de

18 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

IRENE (Bucatar)

unde e faina???????????



Adauga reteta
Retete
din Aluaturi si Foietaje
Paine de casa cu lapte si ulei

Paine de casa cu lapte si ulei

Punem toate componentele la temperatura camerei, in bucatarie, cu 1-2 ore inainte de preparare. Incalzim laptele. Preparam maiaua: Zdrobim

2 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Paine pufoasa

Paine pufoasa

Diluam drojdia in apa calduta. Atentie apa sa nu fie fiarta ca sa nu stricam drojdia Punem 2-3 linguri de faina si amestecam bine pana

0 voturi    0 comentarii
3h 15 min
Aluaturi si Foietaje