autor:

Stan Elena

» » Aluaturi si Foietaje

Gogosi fragede

Autor: Stan Elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 aprilie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se framanta toate ingredientele,se formeaza gogosi la alegere si se prajesc in ulei incins

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • IRENE

    IRENE (Bucatar) , 08 martie 2011

    unde e faina???????????

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 21 iunie 2009

    Unde este faina? Fara ati incercat?

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 21 iunie 2009

    Fara faina ??? Nu cred ca se pot praji !!!Cred ca ar trebui sa modifici reteta...ai uitat sa scrii si faina !

    • Fara foto

      mariana bota (Chef de cuisine) , 30 mai 2009

      Cred ca ai uitat faina.

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 30 mai 2009

      Si eu fac asa gogosele,doar ca nu pun zahar sau foarte putin si pun si faina.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • 3 oua
  • 1 cana iaurt
  • 1 cana zahar
  • 1 lingurita bicarbonat stins in otet
  • esenta

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Stan Elena

Ciocolata de casa in 3 straturi

1 pachet de lapte praf se imparte in trei castroane. Primul castron se amesteca laptele praf cu

5 voturi    8 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Tort la metru

Se freacă galbenuşurile spumă cu zahărul şi se adaugă treptat apa şi apoi uleiul,praful de

17 voturi    11 comentarii
30h
Torturi

Pastrama de miel

Speli carnea de miel si o portionezi.Usturoiul curatat se piseaza si se amesteca cu vinul,foile de

18 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

IRENE (Bucatar)

unde e faina???????????

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Aluaturi si Foietaje
Paine din aluat neframantat

Paine din aluat neframantat

Se cerne faina intr-un bol si se amesteca cu sarea. Drojdia, maruntita cu cutitul, si peste care se adauga lingura de miere, se amesteca

22 voturi    15 comentarii
10 min
Aluaturi si Foietaje
Turte umplute

Turte umplute

Cernem faina intr-un bol. Frecam drojdia cu zaharul pana ce se dizolva. Peste faina punem smantana, drojdia dizolvata si sarea. Incepem

6 voturi    9 comentarii
1h 25 min
Aluaturi si Foietaje