autor:

Stan Elena

» » Aluaturi si Foietaje

Gogosi fragede

Autor: Stan Elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 aprilie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se framanta toate ingredientele,se formeaza gogosi la alegere si se prajesc in ulei incins

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • IRENE

    IRENE (Bucatar) , 08 martie 2011

    unde e faina???????????

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 21 iunie 2009

    Unde este faina? Fara ati incercat?

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 21 iunie 2009

    Fara faina ??? Nu cred ca se pot praji !!!Cred ca ar trebui sa modifici reteta...ai uitat sa scrii si faina !

    • Fara foto

      mariana bota (Chef de cuisine) , 30 mai 2009

      Cred ca ai uitat faina.

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 30 mai 2009

      Si eu fac asa gogosele,doar ca nu pun zahar sau foarte putin si pun si faina.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • 3 oua
  • 1 cana iaurt
  • 1 cana zahar
  • 1 lingurita bicarbonat stins in otet
  • esenta

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Stan Elena

Ciocolata de casa in 3 straturi

1 pachet de lapte praf se imparte in trei castroane. Primul castron se amesteca laptele praf cu

5 voturi    8 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Tort la metru

Se freacă galbenuşurile spumă cu zahărul şi se adaugă treptat apa şi apoi uleiul,praful de

17 voturi    11 comentarii
30h
Torturi

Pastrama de miel

Speli carnea de miel si o portionezi.Usturoiul curatat se piseaza si se amesteca cu vinul,foile de

18 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

IRENE (Bucatar)

unde e faina???????????

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Bucatarul stie tot
Adauga reteta
Retete
din Aluaturi si Foietaje
Placinta cu branza

Placinta cu branza

Aluatul l-am pregatit amestecand faina cu drojdia diluata in apa calduta cu zahar si sare. Am framantat un aluat potrivit de moale si

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Paine festiva

Paine festiva

Cerneti faina si puneti-o intr-un vas. Dizolvati drojdia cu zaharul si 100 ml lapte caldut (nu fierbinte) si lasati-o sa stea cam 10

32 voturi    17 comentarii
3h
Aluaturi si Foietaje