festivalul blogurilor gustoase

autor:

Stan Elena

» » Aluaturi si Foietaje

Gogosi fragede

Autor: Stan Elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 aprilie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se framanta toate ingredientele,se formeaza gogosi la alegere si se prajesc in ulei incins

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • IRENE

    IRENE (Bucatar) , 08 martie 2011

    unde e faina???????????

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 21 iunie 2009

    Unde este faina? Fara ati incercat?

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 21 iunie 2009

    Fara faina ??? Nu cred ca se pot praji !!!Cred ca ar trebui sa modifici reteta...ai uitat sa scrii si faina !

    • Fara foto

      mariana bota (Chef de cuisine) , 30 mai 2009

      Cred ca ai uitat faina.

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 30 mai 2009

      Si eu fac asa gogosele,doar ca nu pun zahar sau foarte putin si pun si faina.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • 3 oua
  • 1 cana iaurt
  • 1 cana zahar
  • 1 lingurita bicarbonat stins in otet
  • esenta

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Stan Elena

Ciocolata de casa in 3 straturi

1 pachet de lapte praf se imparte in trei castroane. Primul castron se amesteca laptele praf cu

5 voturi    8 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Tort la metru

Se freacă galbenuşurile spumă cu zahărul şi se adaugă treptat apa şi apoi uleiul,praful de

17 voturi    9 comentarii
30h
Torturi

Pastrama de miel

Speli carnea de miel si o portionezi.Usturoiul curatat se piseaza si se amesteca cu vinul,foile de

18 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

IRENE (Bucatar)

unde e faina???????????

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Aluaturi si Foietaje
Burek cu branza

Burek cu branza

Am facut foi subtiri late cam de o palma si lungi cam de 30-40.cm, am pus branza cam cat m-a lasat inima, am rulat si am inceput sa

0 voturi    0 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Se cerne faina intr-un vas si peste ea se adauga drojdia topita cu sarea, zaharul si iaurtul, se adauga oul, esenta ,coaja de lamaie,

1 vot    1 comentariu
2h
Aluaturi si Foietaje