Punem un tuci mic pe foc in care punem 1litru de lapte si 5 linguri d zahar si il lasam sa fiarba. Dupa ce a fiert punem si 11 linguri de gris si amestecam pana la omogenizare. La sfarsitul fierberii punem si esenta de vanilie sau lamaie, apoi luam de pe foc si turnam in castronase. Deasupra punem mierea. Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii