Ingredientele specificate nu sunt fixe. Eu le-am pus dupa ochi.
1. Laptele se pune la fiert cu un praf de sare si zahar dupa gustul fiecaruia. Cand este aproape de fierbere se toarna grisul in ploaie si se amesteca cu un tel. Se lasa sa se fiarba, si cand a ajuns la consistenta dorita se ia de pe foc.
2. Intr-o craticioara potrivita ( preferabil teflonata) se pune zaharul la foc mic si cand incepe sa se topeasca se amesteca cu o lingura de lemn pana se caramelizeaza tot. Dupa ce zaharul s-a caramelizat ( atentie, sa nu se arda) se adauga laptele. Va face galagie si spuma si zaharul se va intarii. Se lasa la foc potrivit sa fiarba. Zaharul se va topi si compozitia se va ingrosa.
3. Caramelul se adauga peste grisul cu lapte.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii