Se pune margarina la topit si cind e bine incinsa se pune baconul,cind a luat un pic de culoare se pune smintina si cit iei cu trei degete brinza.Se da doua trei clocote pina devine densa.Intre timp punem macaroanele la fiert in apa clocotita cu sare,dupa gust.Cind sunt gata le scurgem bine si le punem peste sosul pregatit,putem pipara un pic si eu ii presar si un pic de cimbru amestecat cu tarhon,ii da o aroma speciala,si binenteles adaugam restul de brinza.Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii