autor:

autor

» » Paste si pizza

Macaroane cu carne

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
75 gr. macaroane, 75 gr. carne fiarta, 10 ml ulei, sare, 2 linguri suc de rosii

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

13 voturi

Mod de preparare

Macaroanele fierte se amesteca cu carnea tocata, uleiul si sucul de rosii.

Retete
Alte retete din Paste si pizza

Macaroane cu carne tocata

Ceapa se da pe razatoare si se caleste in putin ulei impreuna cu carnea,sarea si piperul dupa ce

11 voturi    4 comentarii
1h
Paste si pizza

Macaroane cu mazare conservata si carne de porc afumata

1. Macaroanele se fierb in apa cu putina sare. 2. Legumele se taie si se pun la inabusit in putin

1 vot    1 comentariu
30 min
Paste si pizza

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

13 voturi

Ingrediente

  • 75 gr. macaroane
  • 75 gr. carne fiarta
  • 10 ml ulei
  • sare
  • 2 linguri suc de rosii

Raporteaza reteta

Spaghete cu sos de ciuperci

Fierbem apa, adaugam sare si cand clocoteste apa adaugam spaghettele. Le fierbem al dente apoi

14 voturi    8 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pizza pe paine

Painea se inmoaie in lapte, daca este foarte uscata, apoi se aranjeaza intr-o tava. Feliile de

1 vot    0 comentarii
25 min
Paste si pizza

Yakisoba - Paste prajite

Pastele se pun la fiert in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Carnea se taie bucatele

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza


Adauga reteta
Retete
din Paste si pizza
Paste Baneasa cu sos si piept de pui

Paste Baneasa cu sos si piept de pui

Se curata ceapa ,se toaca marunt si se pune la prajit,adaugam si cateii de usturoi tocati marunt.Cand ceapa este aurie adaugam peste

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Pizza cu hribi

Pizza cu hribi

-Se pune faina intr-un vas,peste faina se adauga drojdia stinsa cu lapte,putina sare si se framanta un aluat potrivit de tare,mai spre

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi