Macroul se spala, se portioneaza si se lasa la scurs. Ceapa se curata, se spala si se taie cubulete, se pune la prajit in uleiul incins. Cand este rumenita, se pune si macroul, se aduga putina apa si se lasa la foc pana ce se face macroul. Se serveste cald, cu mujdei de usturoi si mamaliguta.Nu se adauga sare, caci are destula macroul.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii