autor:

Simona

» » Mancaruri cu peste

Macrou cu sos de rosii la cuptor

Autor: Simona (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 martie 2009
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Simona (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 martie 2009

Ingrediente
1 kg. macrou, 2 morcovi, 1 telina, 3 cepe, 2 rosii ( sau 2 - 3 linguri de bulion ), foi de dafin, piper boabe, ulei, 1 pahar de vin alb, lamaie, verdeata

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Pestele se curata, se spala si se sareaza cam cu o ora ininte de preparare. Ceapa, morcovul taiate rondele, telina rasa pe razatoarea mare se calesc in ulei.


Se adauga rosiile taiate rondele (sau 2-3 linguri de bulion), piper, foi de dafin, 1 pahar de vin alb si se lasa la fiert acest sos cam 5-10 minute. Intr-un vas, care va merge la cuptor, se pune sosul mai sus preparat in care se adauga pestele si se da la cuptorul incins pentru 20 - 30 minute. Cand este aproape gata se intoarce pe partea cealalta, sa se rumeneeasca. se serveste cald, presarat cu verdeata si decorat cu felii de lamaie.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 1 kg. macrou
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 3 cepe
  • 2 rosii ( sau 2 - 3 linguri de bulion )
  • foi de dafin
  • piper boabe
  • ulei
  • 1 pahar de vin alb
  • lamaie
  • verdeata

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Simona

Tocanita de pui cu legume de vara

Cureti si speli puiul, apoi il tai bucati, pe care le sarezi si le prajesti in ulei incins. Din cand

1 vot    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Pui la cuptor cu legume

Tai cartofii cubulete si ii asezi intr-o tava impreuna cu carnea. Tai ardeiul si rosiile bucatele,

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Mancare de conopida cu carne

Speli carnea, o tai bucati si o fierbi inabusit in apa cu ulei.Dupa ce a fiert carnea, adugi conopida

2 voturi    1 comentariu
1h 5 min
Mancaruri cu carne


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu peste
Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade. Pestele se spala bine cu apa rece apoi se pune intr-o tava unsa

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Somon cu sos de avocado

Somon cu sos de avocado

Bucatile de somon se spala se usuca, se condimenteaza cu sare, piper si se stropesc cu zeama de lamaie;se trec apoi prin faina, se prajesc

1 vot    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste