autor:

xtyna

» » Mancaruri cu peste

Macrou in folie la cuptor

Autor: xtyna (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 iulie 2012
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: xtyna (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 iulie 2012

Ingrediente
Lamaie (zeama + felii) 1 1/2, , Usturoi 6 catei, , Sare dupa gust, , Piper dupa gust, , Ulei putin

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

19 voturi

Mod de preparare

Se ia macroul, se condimenteaza dupa gust cu sare si piper, se umple cu feliute subtiri de lamaie si usturoi maruntit, se aseaza pe folia de aluminiu dupa care se mai stropeste cu putin ulei, zeama de lamaie si putin usturoi si se infasoara in folie.


Se da la cuptor (deja incalzit) aprox 1 h. Pofta mare!


Recomandare:


De preferat se foloseste uleiul de masline. In loc de sare se poate folosi delicat dupa gustul fiecaruia.

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    teodor , 10 noiembrie 2014

    Asa da simplu si gustos

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 06 august 2012

    Foarte gustos, desigur!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

19 voturi

Ingrediente

  • Lamaie (zeama + felii) 1 1/2
  • Usturoi 6 catei
  • Sare dupa gust
  • Piper dupa gust
  • Ulei putin

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de xtyna

Checuri cu dovleac pentru copii

Se incalzeste cuptorul. Dovleacul se da prin razatoarea mare. Faina se amesteca cu praful de copt,

2 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse

Piure de cartof cu morcov pentru copii mici

Morcovul taiat in bucatele mici se inabuse intr-o cantitate mica de apa. Cartofii fierti si calzi

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Budincute de iaurt

Se prepara gelatina conform instructiunilor de pe plic. Cat sta la inmuiat gelatina se amesteca bine

5 voturi    1 comentariu
30 min
Budinci

teodor

Asa da simplu si gustos



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu peste
Budinca de peste

Budinca de peste

Pestele (eu folosesc cod), curatat de piele si oase, se toaca marunt. Se amesteca bine cu chiflele inmuiate in lapte, stoarse si faramitate,

13 voturi    1 comentariu
40 min
Aperitive cu peste
Sufle de spanac

Sufle de spanac

Se pune untul la topit intr-o cratita si se amesteca cu 2 linguri de faina. Dezlegi cu laptele si lasi sa fiarba pana devine ca o budinca.Adaugi

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive cu oua