autor:

xtyna

» » Mancaruri cu peste

Macrou in folie la cuptor

Autor: xtyna (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 iulie 2012
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se ia macroul, se condimenteaza dupa gust cu sare si piper, se umple cu feliute subtiri de lamaie si usturoi maruntit, se aseaza pe folia de aluminiu dupa care se mai stropeste cu putin ulei, zeama de lamaie si putin usturoi si se infasoara in folie.


Se da la cuptor (deja incalzit) aprox 1 h. Pofta mare!


Recomandare:


De preferat se foloseste uleiul de masline. In loc de sare se poate folosi delicat dupa gustul fiecaruia.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

17 voturi

Ingrediente

  • Lamaie (zeama + felii) 1 1/2
  • Usturoi 6 catei
  • Sare dupa gust
  • Piper dupa gust
  • Ulei putin

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de xtyna

Checuri cu dovleac pentru copii

Se incalzeste cuptorul. Dovleacul se da prin razatoarea mare. Faina se amesteca cu praful de copt,

2 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse

Piure de cartof cu morcov pentru copii mici

Morcovul taiat in bucatele mici se inabuse intr-o cantitate mica de apa. Cartofii fierti si calzi

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Budincute de iaurt

Se prepara gelatina conform instructiunilor de pe plic. Cat sta la inmuiat gelatina se amesteca bine

5 voturi    1 comentariu
30 min
Budinci
burdulea maria elena

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte gustos, desigur!

Ti-a placut? Da-o mai departe!
coca cola

Adauga cate un ingredient* pe rand si vei gasi retetele dorite pentru cei dragi.
* adauga pe rand si apasa butonul "adauga" dupa fiecare ingredient



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu peste
Pastrav la cuptor cu sos de lamaie si orez cu legume

Pastrav la cuptor cu sos de lamaie si orez cu legume

Astazi va propun o idee de masa de pranz foarte usoara si sanatoasa: pastrav la cuptor, alaturi de care am servit un orez salbatic cu

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Couscous cu fructe de mare

Couscous cu fructe de mare

Un wok se tapeteza cu 2 linguri de ulei de masline peste care se adauga couscousul. Se lasa la rumenit si se adauga treptat 600 ml de

3 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu peste