autor:

xtyna

» » Mancaruri cu peste

Macrou in folie la cuptor

Autor: xtyna (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 iulie 2012
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se ia macroul, se condimenteaza dupa gust cu sare si piper, se umple cu feliute subtiri de lamaie si usturoi maruntit, se aseaza pe folia de aluminiu dupa care se mai stropeste cu putin ulei, zeama de lamaie si putin usturoi si se infasoara in folie.


Se da la cuptor (deja incalzit) aprox 1 h. Pofta mare!


Recomandare:


De preferat se foloseste uleiul de masline. In loc de sare se poate folosi delicat dupa gustul fiecaruia.

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    teodor , 10 noiembrie 2014

    Asa da simplu si gustos

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 06 august 2012

    Foarte gustos, desigur!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

17 voturi

Ingrediente

  • Lamaie (zeama + felii) 1 1/2
  • Usturoi 6 catei
  • Sare dupa gust
  • Piper dupa gust
  • Ulei putin

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de xtyna

Checuri cu dovleac pentru copii

Se incalzeste cuptorul. Dovleacul se da prin razatoarea mare. Faina se amesteca cu praful de copt,

2 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse

Piure de cartof cu morcov pentru copii mici

Morcovul taiat in bucatele mici se inabuse intr-o cantitate mica de apa. Cartofii fierti si calzi

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Budincute de iaurt

Se prepara gelatina conform instructiunilor de pe plic. Cat sta la inmuiat gelatina se amesteca bine

5 voturi    1 comentariu
30 min
Budinci

teodor

Asa da simplu si gustos

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu peste
Pangasius cu legume

Pangasius cu legume

Se taie prazul oblic in bucati potrivite. Pestele bine scurs se presara cu diverse condimente si putin ulei de masline dupa care se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Pastrav A la Venitienne

Pastrav A la Venitienne

1.Amestecati untul cu sarea, piperul, coaja de lamaie, rozamarinul, cimbrul si usturoiul tocat pana obtineti un amestec omogen. 2.Umpleti

1 vot    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste