Mancare de mazare cu pulpe de pui

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie
Mancare de mazare cu pulpe de pui

Ingrediente

  • 2 pulpe de pui
  • 1 borcan mazare de 800 gr
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 rosie mare
  • 1/2 ardei galben
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • 2 linguri pasta de tomate
  • marar (uscat sau verde)

Mod de preparare

Pulpele de pui le parlim pe flacara si le spalam bine.

Le tamponam cu un servet de surplusul de apa si le taiem pe jumatate.

Intr-o oala teflonata punem pulpele si le rumenim pe ambele parti (daca puneti intr-o oala de normala nu uitati sa picurati putin ulei).

Le acoperim cu apa si le lasam sa fiarba, dar cand formeaza spuma o indepartam cu o paleta.

Mocovul il curatam de coaja, il spalam, il taiem pe lung pe jumatate, apoi rondele.

Ceapa o curatam si o tocam marunt.

Rosia o decojim si o taiem cubulete.

Ardeiul il taiem bucatele nu foarte mari.

Dupa ce spumam carnea, adaugam si legumele, in afara de rosie.

Cand este fiarta pe jumatate carnea, punem rosia taiata, boiaua de ardei, sare si piper dupa gust.

Lasam la foc potrivit si cand e aproape gata carnea, incorporam mazarea, pe care o spalam intr-o apa.

Desfacem pasta de tomate in 3-4 linguri de apa si ii dam drumul peste mancare.

Lasam sa mai dea cateva clocote, apoi tragem oala de pe foc.

Presaram marar, o acoperim cu un capac, iar dupa 5 minute poate fi servita.

Mancarea o scadeti cat de mult va place, mie imi place mai in zeama .

Sa aveti pofta...

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise