autor:

iuliana tarnoveanu

» » Mancaruri cu peste

Marinata de peste (fitofag)

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 martie 2009

Ingrediente
1 kg peste (fitofag), 5 morcovi, 1 telina, 2 pastirnaci, 2 cepe mari, 1-2 pahar ulei (100ml), 1-2 otet de mere cu miere (otet de vin), sare, piper boabe, foi de dafin, 1 borcan rosii in bulion (pasta de tomatae)

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

8 voturi

Mod de preparare

Se curata si se taie in bucati mari pestele si legumele, se aseaza in vasul in care se adauga uleiul, otetul, sare dupa gust, rosiile in bulion (pasta de tomate).


Se da la cuptor.
Retete
Alte retete din Mancaruri cu peste

Rondele de somon cu sos de piper verde

Cu cel putin o ora inainte de a pregati acest preparat, vom hidrata piperul in apa rece, iar somonul,

18 voturi    19 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste

Felii de somon in sos de vin

Pestele se pregateste aproape de ora mesei. Se spala bine feliile de peste se stropeste cu sucul

5 voturi    0 comentarii
25 min
Mancaruri cu peste

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2013

    Fffff buna!!!!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 iulie 2010

    O bunatate !

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 08 iulie 2010

    Pestele este intotdeauna foarte gustos!

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

      Imi place la nebunie marinata de peste.Eu o fac pe aragaz si las mai intai legumele sa se calesca putin pun peste si otetul si la jumatatea fierberii adaug sucul de rosii si o las sa fiarba la foc mic mai mult asa se macereaza oasele.Dar e buna si cea la cuptor.

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 20 iulie 2009

      Foarte buna marinata asta.Mie imi place la nebunie.....doar ca eu nu o fac la cuptor.Iese buna si pe aragaz.

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009

      Imi place foarte mult pestele si il gatesc foarte des. Interesanta si aceasta reteta.Dar marinata nu sta mai mult la cuptor sa se macereze oasele mai bine?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

8 voturi

Ingrediente

  • 1 kg peste (fitofag)
  • 5 morcovi
  • 1 telina
  • 2 pastirnaci
  • 2 cepe mari
  • 1-2 pahar ulei (100ml)
  • 1-2 otet de mere cu miere (otet de vin)
  • sare
  • piper boabe
  • foi de dafin
  • 1 borcan rosii in bulion (pasta de tomatae)

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu

Cartofi pai prajiti

Se aseaza vasul pe sursa de caldura-(la aragaz butonul pe minim sau chiar mai mare flacara) adaugindu-se

4 voturi    2 comentarii
20 min
Retete de post

Paste cu brinza si mere

Pastele fierte si apoi strecurate se amesteca cu brinza ,ouale, un mar ras,zahar vanilinat.Se tapeteaza

6 voturi    3 comentarii
1h
Budinci

Salata cu hering in ulei de masline

Se curata,spala si se pregateste heringul la grill cu 50ml ulei de masline. Se taie castravetele

9 voturi    2 comentarii
30 min
Salate

COSTEO (Chef de cuisine)

Fffff buna!!!!



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu peste
Plachie de crap la cuptor

Plachie de crap la cuptor

Intr-o tigaie, călim pentru câteva minute ceapa tăiată fideluţă, ardeii kapia rondele şi usturoiul pisat. Cand legumele s-au

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rulouri de salau cu legume la cuptor

Rulouri de salau cu legume la cuptor

1.Se spala pestele apoi se sareaza si condimenteaza,se stropeste cu sucul de lamaie si se lasa o ora la marinat. 2.Rosiile se oparesc

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste