Se incalzeste cuptorul la 220ºC.Se spala merele si se scoate miezul.Se taie pe jumatate si se scobesc cu grija sa nu se rupa,pana ramane de grosimea unui deget de jur imprejur.Se stropesc cu sucul de lamaie ca sa nu se innegreasca.Intr-un bol se amesteca nucile,untul topit,mierea si lichiorul de mere.Se umplu merele cu compozitia obtinuta,se pun intr-o tava pentru cuptor si se coc 15 min la 220ºC.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii