autor:

simona stana

» » , Retete de Pasti, Fripturi

Miel umplut

Autor: simona stana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 august 2009
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: simona stana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 august 2009

Ingrediente
1 jumatate de miel, 250 grame ficat de pui, 1 legatura marar, 1 legatura patrunjel, 200 grame ceapa, 4 oua, 300 grame paine, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 3h

13 voturi

Mod de preparare

Se taie pulkpa inferioara a mielului.pe partea cu coastele se face un buzunar cat de mare se poate.Umplutura se prepara astfel.se toaca marunt ceapa si se prajeste.Painea se inmoaie in apa si se stoarce bine .


Se pun intr-un castron painea,ceapa prajita,verdeata tocata marunt,ficatul crud tocat marunt,ouale,sare piper si se omogenizeaza.Cu acest amestec es umple buzunarul mielului apoi se coase .


Se unge bine carnea si se da la cuptor pentru 2-3 ore pana se coace bine si capata o crusta aurie.

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • adrianneag

    adrianneag (Chef de cuisine):

    Am testat-o , excelenta, mai ales daca alegi ceapa verde la ingrediente. Stropita cu vin alb de impartasanie, insotita de o mancare de urzici cu usturoi si smantana ca si garnitura, zici ca stai la masa cu ingerii !!!

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    murigneau , 11 aprilie 2010

    Simply the best! Arata foarte bine! 2 retete intr-una singura-drob si friptura. Felicitari

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2010

    E foarte bun.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 15 ianuarie 2010

    O minunatie...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

3h

13 voturi

Ingrediente

  • 1 jumatate de miel
  • 250 grame ficat de pui
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 200 grame ceapa
  • 4 oua
  • 300 grame paine
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de simona stana

Muschiulet impletit cu paste

Se taie muschiuletii in patru fasii,pe lungime dar capatul mai gros sa ramana \"legat\".Se impletesc

4 voturi    9 comentarii
1h
Fripturi

Budinca de paste

Se fierb pastele al dente si se scurg.Separat se bat ouale in care se adauga ardeiul taiat suvite,pieptul

4 voturi    11 comentarii
1h 15 min
Paste si pizza

Pangasius cu solzi si sos

Fileurile de peste se ajusteaja frumos,se spala si se sterg bine.Cartofii curatati se feliaza subtire

1 vot    2 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Sfaturi
Idei si retete pentru Pasti
8 modalitati de a folosi cozonacul ramas de la Paste

8 modalitati de a folosi cozonacul ramas de la Paste

Cozonacul este nelipsit de pe mesele de sarbatoare ale romanilor, fiind unul dintre deserturile preferate ale multora dintre noi.

6 voturi   5 comentarii
Idei si retete pentru Pasti
7 modalitati de a folosi ouale ramase de la Paste

7 modalitati de a folosi ouale ramase de la Paste

  Dupa Paste, se intampla sa ramanem cu o multime de oua colorate pe care nimeni nu le mai mananca. Si pentru ca risipa

6 voturi   8 comentarii
Idei si retete pentru Pasti
3 meniuri pentru o masa delicioasa de Paste

3 meniuri pentru o masa delicioasa de Paste

  Pentru ca masa de Paste trebuie sa fie plina cu cele mai delicioase si atent pregatite feluri de mancare, v-am pregatit

3 voturi   0 comentarii
Idei si retete pentru Pasti
Vezi toate articolele