autor:

simona stana

» » , Retete de Pasti, Fripturi

Miel umplut

Autor: simona stana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: simona stana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 august 2009

Ingrediente
1 jumatate de miel, 250 grame ficat de pui, 1 legatura marar, 1 legatura patrunjel, 200 grame ceapa, 4 oua, 300 grame paine, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 3h

13 voturi

Mod de preparare

Se taie pulkpa inferioara a mielului.pe partea cu coastele se face un buzunar cat de mare se poate.Umplutura se prepara astfel.se toaca marunt ceapa si se prajeste.Painea se inmoaie in apa si se stoarce bine .


Se pun intr-un castron painea,ceapa prajita,verdeata tocata marunt,ficatul crud tocat marunt,ouale,sare piper si se omogenizeaza.Cu acest amestec es umple buzunarul mielului apoi se coase .


Se unge bine carnea si se da la cuptor pentru 2-3 ore pana se coace bine si capata o crusta aurie.
Retete
Alte retete din Retete de Pasti

Miel umplut

Spalam maruntaiele si le punem la fiert, in apa cu putina sare, pentru 20’. Intre timp, taiem ceapa

13 voturi    6 comentarii
3h 30 min
Retete de Pasti

Miel umplut

Se pregateste mielul pentru umplut, adica pielea de pe coaste se separa usor cu mana printr-un orificiu.

9 voturi    5 comentarii
3h
Retete de Pasti

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • adrianneag

    adrianneag (Chef de cuisine):

    Am testat-o , excelenta, mai ales daca alegi ceapa verde la ingrediente. Stropita cu vin alb de impartasanie, insotita de o mancare de urzici cu usturoi si smantana ca si garnitura, zici ca stai la masa cu ingerii !!!

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    murigneau , 11 aprilie 2010

    Simply the best! Arata foarte bine! 2 retete intr-una singura-drob si friptura. Felicitari

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2010

    E foarte bun.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 15 ianuarie 2010

    O minunatie...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

3h

13 voturi

Ingrediente

  • 1 jumatate de miel
  • 250 grame ficat de pui
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 200 grame ceapa
  • 4 oua
  • 300 grame paine
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de simona stana

Muschiulet impletit cu paste

Se taie muschiuletii in patru fasii,pe lungime dar capatul mai gros sa ramana \"legat\".Se impletesc

4 voturi    9 comentarii
1h
Fripturi

Budinca de paste

Se fierb pastele al dente si se scurg.Separat se bat ouale in care se adauga ardeiul taiat suvite,pieptul

4 voturi    11 comentarii
1h 15 min
Paste si pizza

Pangasius cu solzi si sos

Fileurile de peste se ajusteaja frumos,se spala si se sterg bine.Cartofii curatati se feliaza subtire

1 vot    2 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Sfaturi
Idei si retete pentru Pasti
8 modalitati de a folosi cozonacul ramas de la Paste

8 modalitati de a folosi cozonacul ramas de la Paste

Cozonacul este nelipsit de pe mesele de sarbatoare ale romanilor, fiind unul dintre deserturile preferate ale multora dintre noi.

7 voturi   6 comentarii
Idei si retete pentru Pasti
7 modalitati de a folosi ouale ramase de la Paste

7 modalitati de a folosi ouale ramase de la Paste

  Dupa Paste, se intampla sa ramanem cu o multime de oua colorate pe care nimeni nu le mai mananca. Si pentru ca risipa

7 voturi   8 comentarii
Idei si retete pentru Pasti
3 meniuri pentru o masa delicioasa de Paste

3 meniuri pentru o masa delicioasa de Paste

  Pentru ca masa de Paste trebuie sa fie plina cu cele mai delicioase si atent pregatite feluri de mancare, v-am pregatit

5 voturi   0 comentarii
Idei si retete pentru Pasti
Vezi toate articolele