autor:

vera

» » Fripturi

Muschi de porc la cuptor

Autor: vera (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 august 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Carnea se spala si sterge bine cu prosop de hartie;


Separat morcovul curatat si spalat se da in robotul de bucatarie impreuna cu ceapa, si usturoiul,pana se faramiteaza bine;


Se imbraca, carnea cu aceasta pasta ,se aseaza in tava tapetata cu hartie pergament,se unge cu putin ulei,se toarna paharul de vin in tava si se introduce in cuptorul cald 220 AC cam 1 ora ,timp in care cu o lingura se ia din zeama din tava ,se stropeste carnea,pana se coace ;daca doriti sa fie mai coapta prelungiti timpul de coacere;


Se lasa la racit,dupa care se feliaza si e serveste alaturi de orice tip de garnitura;


Carnea gatita in modul acesta nu se usuca,ci dinpotriva ramane frageda si suculenta;

  • 15 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 05 septembrie 2010

    Super !

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

    Va multumesc!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

    Foarte bun.

    • Fara foto

      maria mihalache , 27 ianuarie 2010

      Felicitari si votul meu.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

      Bun rau de tot

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

      Delicios...

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2009

      -da,ft bun muschiuletul cu sosulet,pregatit prin sosului din coptura si-a legumelor,se adauga putina apa si un pahar de smantana ,se fierb si se adauga peste carnita:)))

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

      Apetisant!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

      Arata foarte,foarte bine...

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2009

      va multumesc fetelor!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

      Foarte gustos si frumos

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2009

      Frumos si gustos.Simplu de preparat.Felicitari, Vera!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2009

      Foarte aspectos.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2009

      Arata tare bine,desi eu nu prea gatesc cu carne de porc.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 septembrie 2009

      Arata grozav.Mi-e pofta de asa friptura.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

15 voturi

Ingrediente

  • o bucata muschi de porc cam de 1kg si jumatate
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 catel usturoi
  • 1 pahar vin alb
  • rosmarin

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de vera

Chec pufos-reteta mamei mele

Mixam albusurile cu praful de sare pana ce devine albe si batoase; Galbenusurile le mixam cu zaharul

23 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Prajituri

Rulada cu nutella

Mixam bine ouale cu zaharul pana se dubleaza volumul Amestecam faina cu amidonul si praful de copt,adaugam

13 voturi    8 comentarii
35 min
Dulciuri diverse

Pasta alla carbonara

Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti galbenusurile cu smantina si cu parmezanul,

43 voturi    13 comentarii
18 min
Paste si pizza

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Fripturi
Cotlet de porc evantai

Cotlet de porc evantai

Facem o pasta din ulei, mustar condimente si frunze tocate de patrunjel cu care ungem cotletul bine pe toate partile. Feliem apoi cotletul

2 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Fripturi
Cotlet de porc cu ceapa si sos de mustar

Cotlet de porc cu ceapa si sos de mustar

Pasul 1: Incalzim cuptorul. Pasul 2: Tocam foarte marunt ceapa si usturoiul.Amestecam ceapa tocata cu usturoiul. Pregatim

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi