autor:

costy1969

» » Fripturi

MUSCHI DE VITA LA GRATAR

Autor: costy1969 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 mai 2009
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: costy1969 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 mai 2009

Ingrediente
800 grame muschi de vita, 100 grame unt, 4 felii paine toast, 1/2 lamaie, 1 legatura patrunjel, sare, piper, cimbru

Dificultate: Medie Timp: 15 min

3 voturi

Mod de preparare

Untul se amesteca bine cu patrunjelul verde tocat, se adauga sare, piper, sucul de lamaie, se omogenizeaza toate ingredientele rezultand un sos. Muschiul de vita se curata bine de pielite, se spala, se sterge bine de apa, se portioneaza, dupa care se condimenteaza cu sare, piper, cimbru si se frige pe ambele parti, pe gratarul incins bine (gratar grill). Painea toast se prajeste pe ambele parti, pe gratar, apoi pe fiecare felie se pune cate o bucata de carne, iar peste carne sosul pregatit dinainte.


SFAT: pentru ca muschiul sa fie fraged, se va unge cu ulei, se va condimenta cu cimbru si sare si se lasa o seara la rece.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

15 min

3 voturi

Ingrediente

  • 800 grame muschi de vita
  • 100 grame unt
  • 4 felii paine toast
  • 1/2 lamaie
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
  • cimbru

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de costy1969

Paste penne cu sos de branza

Somonul afumat se pune la marinat stropindu-l cu zeama da lamaie, se presara cu piper, ulei de

7 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Supa de pui cu paste

Carnea de pui se curata, se spala, se strege cu un servet absorbant si se taie bucati mici (fasii). Morcovul

9 voturi    2 comentarii
50 min
Borsuri si Ciorbe

Macaroane cu bacon si cascaval

Baconul se taie fasii subtiri. Cascavalul se rade prin razatoarea cu ochiuri mari. Macaroanele

5 voturi    1 comentariu
30 min
Paste si pizza


Adauga reteta
Retete
din Fripturi
Frigarui asortate

Frigarui asortate

Ttaiati pieptul de pui si somonul afumat in cubulete de 2 cm Ttaiati ardeiul gras in cuburi de aceeasi dimensiune cu bucatile de carne,

1 vot    0 comentarii
30 min
Fripturi
Friptura de rata cu sos de portocale si arpagic

Friptura de rata cu sos de portocale si arpagic

Spalati bine pulpele si stergeti-le bine cu prosopele de hartie. Se tine carnea la marinat cca 20 min.in frigider.Se scot din marinada,se

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Fripturi