autor:

costy1969

» » Fripturi

MUSCHI DE VITA LA GRATAR

Autor: costy1969 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 mai 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Untul se amesteca bine cu patrunjelul verde tocat, se adauga sare, piper, sucul de lamaie, se omogenizeaza toate ingredientele rezultand un sos. Muschiul de vita se curata bine de pielite, se spala, se sterge bine de apa, se portioneaza, dupa care se condimenteaza cu sare, piper, cimbru si se frige pe ambele parti, pe gratarul incins bine (gratar grill). Painea toast se prajeste pe ambele parti, pe gratar, apoi pe fiecare felie se pune cate o bucata de carne, iar peste carne sosul pregatit dinainte.


SFAT: pentru ca muschiul sa fie fraged, se va unge cu ulei, se va condimenta cu cimbru si sare si se lasa o seara la rece.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

15 min

3 voturi

Ingrediente

  • 800 grame muschi de vita
  • 100 grame unt
  • 4 felii paine toast
  • 1/2 lamaie
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
  • cimbru

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de costy1969

Paste penne cu sos de branza

Somonul afumat se pune la marinat stropindu-l cu zeama da lamaie, se presara cu piper, ulei de

7 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Supa de pui cu paste

Carnea de pui se curata, se spala, se strege cu un servet absorbant si se taie bucati mici (fasii). Morcovul

9 voturi    2 comentarii
50 min
Borsuri si Ciorbe

Macaroane cu bacon si cascaval

Baconul se taie fasii subtiri. Cascavalul se rade prin razatoarea cu ochiuri mari. Macaroanele

5 voturi    1 comentariu
30 min
Paste si pizza
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Fripturi
Cotlet de porc cu ceapa si sos de mustar

Cotlet de porc cu ceapa si sos de mustar

Pasul 1: Incalzim cuptorul. Pasul 2: Tocam foarte marunt ceapa si usturoiul.Amestecam ceapa tocata cu usturoiul. Pregatim

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Ciolan de porc cu galuste de cartofi

Ciolan de porc cu galuste de cartofi

Ciolanul se pune la cuptor, pe aburi, la o temperatura medie, pana se patrunde. Apoi se mareste temperatura cuptorului pana cand ciolanul

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Fripturi