autor:

costy1969

» » Fripturi

MUSCHI DE VITA LA GRATAR

Autor: costy1969 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: costy1969 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 mai 2009

Ingrediente
800 grame muschi de vita, 100 grame unt, 4 felii paine toast, 1/2 lamaie, 1 legatura patrunjel, sare, piper, cimbru

Dificultate: Medie Timp: 15 min

3 voturi

Mod de preparare

Untul se amesteca bine cu patrunjelul verde tocat, se adauga sare, piper, sucul de lamaie, se omogenizeaza toate ingredientele rezultand un sos. Muschiul de vita se curata bine de pielite, se spala, se sterge bine de apa, se portioneaza, dupa care se condimenteaza cu sare, piper, cimbru si se frige pe ambele parti, pe gratarul incins bine (gratar grill). Painea toast se prajeste pe ambele parti, pe gratar, apoi pe fiecare felie se pune cate o bucata de carne, iar peste carne sosul pregatit dinainte.


SFAT: pentru ca muschiul sa fie fraged, se va unge cu ulei, se va condimenta cu cimbru si sare si se lasa o seara la rece.
Untul se amesteca bine cu pat
Retete
Alte retete din Fripturi

Muschi de vita la gratar cu ceapa, usturoi si cartofi copti in coaja

1. Se incalzeste cuptorul la 200°C.Se pun ceapa, usturoiul si cartofii intr-o tava de cuptor.Se

8 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Piept de pui cu piure de cartofi si salata

Trecem pieptul de pui prin sosul obtinut din sare,piper,ulei,suc de portocale. Incingem dubletta,asezam

0 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

15 min

3 voturi

Ingrediente

  • 800 grame muschi de vita
  • 100 grame unt
  • 4 felii paine toast
  • 1/2 lamaie
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
  • cimbru

Raporteaza reteta

Retete
de costy1969

Paste penne cu sos de branza

Somonul afumat se pune la marinat stropindu-l cu zeama da lamaie, se presara cu piper, ulei de

7 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Supa de pui cu paste

Carnea de pui se curata, se spala, se strege cu un servet absorbant si se taie bucati mici (fasii). Morcovul

9 voturi    2 comentarii
50 min
Borsuri si Ciorbe

Macaroane cu bacon si cascaval

Baconul se taie fasii subtiri. Cascavalul se rade prin razatoarea cu ochiuri mari. Macaroanele

5 voturi    1 comentariu
30 min
Paste si pizza
Adauga reteta
Retete
din Fripturi
piept de porc umplut

piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de pui si legume la cuptor cu sos remulad de avocado

Friptura de pui si legume la cuptor cu sos remulad de avocado

Intr-un bol mare se amesteca cimbrul uscat, boiaua, zaharul brun, sarea si piperul proaspat macinat impreuna cu uleiul de masline si

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Fripturi