Ostropel de pui cu ardei

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g aripi si pulpe de pui
  • 1 ceapa
  • 300g ardei grasi
  • 200g rosii
  • 2 catei de usturoi
  • 10g faina
  • patrunjel
  • ulei
  • cimbru
  • boia dulce
  • delikat, sare

Mod de preparare

Se spala carnea de pui si se proportioneaza. Ceapa si ardeii se curata si se taie julien. Rosiile se oparesc, se decojesc si se taie in felii. Se curata usturoiul si se zdrobeste cu sare.

Se incinge uleiul si se inabuseste carnea,apoi se scoate pe o farurie. Ceapa si ardei se calesc in uleiul ramas. Se adauga rosiile si faina dizolvata in 50 ml apa rece. Se fierb impreuna la foc mic pana cand sosul scade.

Se aseaza legumele si carnea intr-un vas termorezistent si se toarna mujdeiul de usturoi.Se presara cimbru,boia,delikat dupa gust si se introduce vasul in cuptor 15 minute, la foc mijlociu.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise