La inceput,facem umplutura:dovleacul se pune la calit .Cind e de jumatate moale,se pun merele si zaharul.Se lasa,totul,la foc mic,pin ace se inmoaie si nu are apa.Apoi,se ia de pe foc si se adauga,stafidele,nucile,scortisoara,cuisoarele.Se gusta.Daca vrem mai dulce,adaugam zahar.
Se lasa umplutura sa se raceasca,si ne ocupam de blat.Se bat ouale cu zaharul,f.bine,sa-si dubleze volumul.Se pun aromele si uleiul(incet,ca la maioneza).Se mixeaza in continuare.Apoi se pune laptele si faina,mestecind cu lingura de lemn.
Se unge o tava(am folosit tava cu diametrul de 36 de cm) cu margarina,ulei,unt…si se tapeteaza cu faina.
Jumatate din cantitatea de blat,se pune in tava;se da la cuptorul,incalzit,cca 10 minute.Apoi,se scoate,se pune deasupra umplutura,apoi a doua jumatate de blat.Se dau din nou la cuptor,cca 40-45 minute,la foc mic.
Se poate face numai cu mere.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii