Pancakes cu sunca si branza

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Pancakes cu sunca si branza

Ingrediente

  • 2 oua
  • 150 ml lapte
  • 10 linguri faina
  • 40 ml ulei
  • 3 felii muschi file de curcan
  • 1 felie muschi file de porc
  • 3 linguri parmezan ras
  • 70 gr branza de oi
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita rasa busuioc uscat
  • 1 lingurita praf de copt
  • ulei pentru uns tigaia
  • crema de branza pentru servit

Mod de preparare

Punem in blender ouale, laptele, uleiul si dam cateva pulsuri.

Adaugam praful de copt, sare, piper, faina cernuta si busuiocul, pulsam din nou pana sunt amestecate toate ingredientele.

Turnam amestecul obtinut intr-un bol.

Sunca o taiem cubulete, iar branza o sfaramam cu degetele.

Le adaugam si pe acestea in compozitia de mai sus, amestecam cu o lingura.

La final incorporam parmezanul ras.

Ungem o tigaie cu putin ulei, o punem la incins.

Punem cate doua linguri de compozitie, intindem usor cu o paleta si le facem cat de mari vrem.

Le rumenim la foc potrivit spre mic, pe ambele parti.

Le scoatem pe un platou, le lasam putin sa se racoreasca.

Radem putin parmezan deasupra, le ungem cu crema de branza si servim.

Pofta buna!

PS: Daca nu aveti blender, puteti pregati compozitia de pancakes cu mixerul sau cu telul!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise