Se pune la fiert smantana in care se adauga zaharul, sarea, coaja de lime si semintele batoanelor de vanilie. Se amesteca continuu si se tine la foc mic pana cand se reduce la ¾ din cantitatea initiala. Se ia de pe foc si se adauga gelatina inmuiata in prealabil in apa rece.
Se strecoara si se toarna in forme, dupa care se tine la frigider pentru cca 4 ore.
Reteta oferita si pregatita de Chef Jakob Hausmann in cadrul aniversarii a 1 an de restaurant Mica Elvetie in Centrul Istoric si 15 ani de excelenta in gastronomie.
Sursa foto: Wide Magazine
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii