Se face o mamaliga pripita, se unge un vas termorezistent cu unt. In vas se intinde un strat de mamaliga, de cca 3-4 cm, iar deasupra se presara branza de burduf, un strat de cca 2-3 cm. Peste branza se mai intinde un strat de mamaliga, iar deasupra se presara branza telemea. Untul se taie bucati mici si se pun din loc in loc peste mamaliguta. Se introduce la cuptor, preincalzit, se lasa la foc potrivit, timp de 15-20 minute. Cu 5 minute inainte de a se scoate se pun ouale intr-un locas facut cu gavanul de la lingura, se da la cuptor. Cand se serveste se pune smanatana.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii