autor:

alina

» » Mancaruri cu carne

Papricas de pui cu cartofi

Autor: alina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: alina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 octombrie 2009

Ingrediente
Ingrediente pentru 4 persoane: 1 pui fara piept, 800 g cartofi, 1 ceapa, 1 ardei gras rosu, 2 linguri de boia de ardei dulce, 50 ml de sos de rosii, sare, piper, ulei de floarea soarelui.

Dificultate: Medie Timp: 1h

42 voturi

Mod de preparare

Preparare: Taiem cartofii in 4-6 depinde de marimea cartofului, tocam ceapa si ardeiul. Intr-o cratita incinsa cu putin ulei frigem puiul pana cand prinde putina culoare. Adaugam ceapa si ardeiul si sotam 5 minute. Dupa 5 minute adaugam si boiaua de ardei si cartofi taiati. Mestecam bine totul, saram, piperam si acoperim cu apa pana cand cartofii sunt acoperiti. Punem capacul si lasam sa fiarba 20 de minute cand adaugam si sosul de rosii. Mai fierbem 20 de minute si mancarea noastra este gata. Putem presara putin marar si patrunjel.....pofta buna
-->
Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne

Papricas de ciuperci cu pui si cartofi

O mincare absolut delicioasa, seamana mai mult a gulas , are tot ce ii trebuie pentru a fi foarte,

7 voturi    3 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Pilaf cu carne de pui

Se curata ceapa si morcovul,se toaca marunt,se pune cu putin ulei si putina apa la foc.Se adauga

4 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

  • Reteta testata de 2 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    Sandie (Chef de cuisine):

    Foarte buna, intr-adevar gust de mincare gatita acasa.

  • MISHA

    MISHA (Chef de cuisine):

    A iesit super doar ca am mai adaugat si galuste la urma nu stiu de ce dar sotiei i-a placut la nebunie.

  • 12 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ovidiu Dănilă , 08 aprilie 2015

    super favorita familiei

  • Fara foto

    Bonchis Maria , 26 iulie 2014

    Acum vreau sa incerc .MULTUMESC .

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 02 august 2010

    O bunatate !

    • Overtruck

      Overtruck (Maestru bucatar) , 06 mai 2010

      asta-i mincarea mea preferata de cind eram copil. tre sa o fac si eu neaparat. n-am mai facut-o nici nu stiu de cita vreme.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 02 noiembrie 2009

      Gustos...Foarte bun.

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009

      Foarte bun papricasul de cartofi. Eu nu pun boia.

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009

      arata..ft bine papricasul tau

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009

      Trebuie sa fie tare bun.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009

      O ce bun este....! Bine ca mi-ai amintit ca n-am facut de mult. Felicitari !

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009

      Bun,bun,bun.....

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 octombrie 2009

      Delicioasa reteta...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

      Foarte gustos!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

42 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente pentru 4 persoane: 1 pui fara piept
  • 800 g cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 linguri de boia de ardei dulce
  • 50 ml de sos de rosii
  • sare
  • piper
  • ulei de floarea soarelui.

Raporteaza reteta

Retete
de alina

Penne gratinate

Preparare: fierbem pastele in apa sarata. Cand sunt fierte pe jumatate adaugam si cartofii si dovlecelul

20 voturi    4 comentarii
40 min
Aluaturi si Foietaje

Painici umplute

Intr-un castron facem aluatul din faina, drojdie, sare si apa si il lasam sa creasca  2 ore. Cand

64 voturi    20 comentarii
2h 50 min
Aluaturi si Foietaje

Tort de mere

Curatam merele si le taiem felii subtiri. Amestecam untul cu zaharul pana cand devine cremos, adaugam

173 voturi    34 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Iahnie de fasole

Iahnie de fasole

1. Lasati fasolea sa se inmoiae peste noapte in apa calduta. O sa isi dubleze volumul. Astfel fasolea va fierbe mai repede si bobul

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Mancaruri cu carne
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem opariti-o sa mai iasa sarea

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne