festivalul blogurilor gustoase

autor:

alina

» » Mancaruri cu carne

Papricas de pui cu cartofi

Autor: alina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 octombrie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Preparare: Taiem cartofii in 4-6 depinde de marimea cartofului, tocam ceapa si ardeiul. Intr-o cratita incinsa cu putin ulei frigem puiul pana cand prinde putina culoare. Adaugam ceapa si ardeiul si sotam 5 minute. Dupa 5 minute adaugam si boiaua de ardei si cartofi taiati. Mestecam bine totul, saram, piperam si acoperim cu apa pana cand cartofii sunt acoperiti. Punem capacul si lasam sa fiarba 20 de minute cand adaugam si sosul de rosii. Mai fierbem 20 de minute si mancarea noastra este gata. Putem presara putin marar si patrunjel.....pofta buna

  • Reteta testata de 2 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    Sandie (Chef de cuisine):

    Foarte buna, intr-adevar gust de mincare gatita acasa.

  • MISHA

    MISHA (Maestru bucatar):

    A iesit super doar ca am mai adaugat si galuste la urma nu stiu de ce dar sotiei i-a placut la nebunie.

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 02 august 2010

    O bunatate !

  • Overtruck

    Overtruck (Maestru bucatar) , 06 mai 2010

    asta-i mincarea mea preferata de cind eram copil. tre sa o fac si eu neaparat. n-am mai facut-o nici nu stiu de cita vreme.

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 02 noiembrie 2009

    Gustos...Foarte bun.

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009

      Foarte bun papricasul de cartofi. Eu nu pun boia.

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009

      arata..ft bine papricasul tau

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009

      Trebuie sa fie tare bun.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009

      O ce bun este....! Bine ca mi-ai amintit ca n-am facut de mult. Felicitari !

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009

      Bun,bun,bun.....

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 octombrie 2009

      Delicioasa reteta...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

      Foarte gustos!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

39 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente pentru 4 persoane: 1 pui fara piept
  • 800 g cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 linguri de boia de ardei dulce
  • 50 ml de sos de rosii
  • sare
  • piper
  • ulei de floarea soarelui.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de alina

Tagliatelle cu creveti si dovlecel

Puneti intr-o tigaie cu ulei, usturoiul tocat sa se prajeasca putin. Taiati dovlecei felii prajitile

22 voturi    6 comentarii
40 min
Paste si pizza

Orez mare si munte

Taiati foarte fin usturoiul si patrunjelul si dati-l de o parte... Spalati si scurgeti fructele

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Focaccia integrala

Pentru umplutura : 150 g speck, 100 g branza moale tip Philadelphia, seminte de mac si de susan,

4 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Pui dulce acrisor in stil asiatic

Pui dulce acrisor in stil asiatic

Acesta nu este un preparat pe care il gatesc in mod curent si nici nu sunt o fana inraita a mancarii asiatice, in schimb acest preparat

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
File de pui cu piure gratinat

File de pui cu piure gratinat

Puiul: Spalam fileul de pui apoi il stergem cu un servet. Intr-un vas amestecam uleiul, boiaua de ardei, vinul, patrunjelul si busuiocul

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne