autor:

alina

» » Mancaruri cu carne

Papricas de pui cu cartofi

Autor: alina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: alina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 octombrie 2009

Ingrediente
Ingrediente pentru 4 persoane: 1 pui fara piept, 800 g cartofi, 1 ceapa, 1 ardei gras rosu, 2 linguri de boia de ardei dulce, 50 ml de sos de rosii, sare, piper, ulei de floarea soarelui.

Dificultate: Medie Timp: 1h

41 voturi

Mod de preparare

Preparare: Taiem cartofii in 4-6 depinde de marimea cartofului, tocam ceapa si ardeiul. Intr-o cratita incinsa cu putin ulei frigem puiul pana cand prinde putina culoare. Adaugam ceapa si ardeiul si sotam 5 minute. Dupa 5 minute adaugam si boiaua de ardei si cartofi taiati. Mestecam bine totul, saram, piperam si acoperim cu apa pana cand cartofii sunt acoperiti. Punem capacul si lasam sa fiarba 20 de minute cand adaugam si sosul de rosii. Mai fierbem 20 de minute si mancarea noastra este gata. Putem presara putin marar si patrunjel.....pofta buna
Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne

Papricas de ciuperci cu pui si cartofi

O mincare absolut delicioasa, seamana mai mult a gulas , are tot ce ii trebuie pentru a fi foarte,

7 voturi    3 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Gulyas de porc cu bere neagra

Pulpa de porc taiata cuburi o prajim in untura incinsa, adaugam ceapa maruntita si usturoiul pisat,

1 vot    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

  • Reteta testata de 2 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    Sandie (Chef de cuisine):

    Foarte buna, intr-adevar gust de mincare gatita acasa.

  • MISHA

    MISHA (Chef de cuisine):

    A iesit super doar ca am mai adaugat si galuste la urma nu stiu de ce dar sotiei i-a placut la nebunie.

  • 12 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ovidiu Dănilă , 08 aprilie 2015

    super favorita familiei

  • Fara foto

    Bonchis Maria , 26 iulie 2014

    Acum vreau sa incerc .MULTUMESC .

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 02 august 2010

    O bunatate !

    • Overtruck

      Overtruck (Maestru bucatar) , 06 mai 2010

      asta-i mincarea mea preferata de cind eram copil. tre sa o fac si eu neaparat. n-am mai facut-o nici nu stiu de cita vreme.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 02 noiembrie 2009

      Gustos...Foarte bun.

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009

      Foarte bun papricasul de cartofi. Eu nu pun boia.

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009

      arata..ft bine papricasul tau

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009

      Trebuie sa fie tare bun.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009

      O ce bun este....! Bine ca mi-ai amintit ca n-am facut de mult. Felicitari !

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009

      Bun,bun,bun.....

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 octombrie 2009

      Delicioasa reteta...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

      Foarte gustos!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

41 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente pentru 4 persoane: 1 pui fara piept
  • 800 g cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 linguri de boia de ardei dulce
  • 50 ml de sos de rosii
  • sare
  • piper
  • ulei de floarea soarelui.

Raporteaza reteta

Retete
de alina

Painici umplute

Intr-un castron facem aluatul din faina, drojdie, sare si apa si il lasam sa creasca  2 ore. Cand

63 voturi    20 comentarii
2h 50 min
Aluaturi si Foietaje

Tort de mere

Curatam merele si le taiem felii subtiri. Amestecam untul cu zaharul pana cand devine cremos, adaugam

145 voturi    33 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje

Tagliatelle cu creveti si dovlecel

Puneti intr-o tigaie cu ulei, usturoiul tocat sa se prajeasca putin. Taiati dovlecei felii prajitile

22 voturi    6 comentarii
40 min
Paste si pizza

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Cocos cu macaroane mici

Cocos cu macaroane mici

Spalam bine cocosul si il portionam. Curatam ceapa si usturoiul, le spalam si le taiem marunt. Punem in cratita ulei sa se ncinga. Adaugame

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de iepure cu legume la cuptor

Pulpe de iepure cu legume la cuptor

Spalam bine pulpele de iepure,le condimentam cu sare,boia dulce, rozmarin si le ungem cu putin ulei.Ceapa o taiem solzisori,ardeiul

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Fripturi