Pestele se decongeleaza, se curata, se decapiteaza, se eviscereaza, se spala, se fileteaza (dezoseaza) si se taie in bucati. Ceapa se curata, se spala, se taie felii, apoi se inabusa in 100 ml ulei si 100 ml supa de peste. Se raceste si se amesteca cu bucatile de peste si painea inmuiata in 100 ml vin si supa de peste, apoi stoarsa. Se trec componentele prin masina de tocat carne cu sita fina. In pasta obtinuta se adauga 2 oua batute spuma, piperul, usturoiul curatat si pisat, mararul curatat, spalat si taiat marunt, sare. Se amesteca bine componentele pina se omogenizeaza. Din compoziţia rezultata se modeleaza pirjoale de marimea unui ou, care se trec prin faina, oua batute spuma, pesmet si se prajesc in ulei infierbintat. Se servesc cate una sau doua la portie, cu diferite garnituri de legume.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii