Pastravul eviscerat si spalat bine se umple cu felii de ciuperci, rosii si lamaie , se marineaza cu ulei de masline, sare si piper alb , se impatureste ( se bardeaza ) cu transe subtiri de bacon ( costita )si se frige pe gratar , pe o parte si pe alta.
Din cartofi se executa cocoti ( butoiase ) , care se fierb de consistenta cartofilor naturi.
Morcovii se taie sub forma de bastoase, care se fierb in apa cu sare.
Conopida se desface buchetele si se fierbe in apa cu sare.
Preparatul se prezinta astfel : pestele fript se pune pe farfurie, alaturi de legume. Se poate decora cu felii de lamaie sau la imaginatia celui care este bucatar de servici.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii