Pastrav la cuptor cu taitei chinezesti

Pastravul curatat si spalat il punem intr-o tava de yenna,peste care adaugam condimentele

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Pastrav la cuptor cu taitei chinezesti

Ingrediente

  • 2 pastravi eviscerati
  • 400 gr taitei chinezesti
  • 2 rosii
  • 4 linguri sos de soia(soy sauce)
  • 2 lingurite ulei de nuca
  • 2 lingurite ulei din samburi de struguri
  • sare,piper roz proaspat macinat,un praf de menta uscata,un praf de tarhon uscat

Mod de preparare

Pastravul curatat si spalat il punem intr-o tava de yenna,peste care adaugam condimentele pe care le dorim,rosiile taiate si presaram si 2 lingurite de ulei din samburi de struguri,apoi il dam la cuptor,pentru 30 de minute.Separat firbem apa pe care apoi o vom pune peste taitei punem un capac si ii lasam sa se umfle.Acesti taitei sunt prefierti.Dupa ce s-au umflat ii scurgem bine de apa,punem ce condimente dorim si punem la fiecare portie cate o lingura de ulei de nuca si sos de soia fara sare.Acest ulei le va da o savoare deosebita.Dupa 30 de minute scoatem pestele, langa care adaugam si taiteii si ca decor punem rosiile care au fost la cuptor puse peste peste.Este o mancare foarte delicioasa.Pofta buna !!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac

Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac

Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.

Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac
Ghiveci de legume

Ghiveci de legume

Ghiveci de legume
Negresa pufoasa de post

Negresa pufoasa de post

Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...

Negresa pufoasa de post
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise