-pestele se curata si se spala bine;
-se ia o tava,se captuseste cu aluminiu,se aseaza pestele intreg sau taiat felii mai groase;
-se completeaza u masline,rosii taiate feliute,sare piper,patrunjel,usturoi,vinul alb,iar deasupra se presara pesmetul,si semintele de pin(optional)
-se da la cuptor la foc incins timp de 20 minute
-se poate servii cu cartofi nature;
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii