Curata perele si taie putin din baza, in asa fel incat sa stea drepte fara efort. Apa cu zaharul, mierea, sucul de lamaie si aromele se amesteca si se pun la fiert.
Cand clocoteste se da focul incet si de adauga perele. Perele se fierb (la foc mic) pana ce cutitul intra cu usurinta in ele. Se scot perele din lichid si se lasa la racit.
Din lichidul in care in care au fiert se pastreaza cca 250-300ml, lichid care se va mai lasa pe foc pana capata consistenta unui sirop. Cand perele s-au racit, le umezim putin cu siropul care s-a scurs in farfurie si bobinam fasiile de aluat de foietaj in jurul lor, incepand de jos in sus.
Capatul fiecarei fasii se ascunde in aluat. Se coc in cuptorul incins in prealabil la 200 ° C pana se rumeneste aluatul, in jur de 30 de minute. Puteti proteja coditele perelor daca le infasurati in folie de aluminiu.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii