Se curata pestele foarte bine, se sareaza si se lasa o ora sa se scurga bine. Se unge o tava cu ulei de masline, se tapeteaza cu folie de aluminiu in care se aseaza pestele, cartofii si morcovii curatatai si taiati felii, se presara vegeta, se stropeste cu zeama unei lamai si o cana de apa. Se da la cuptorul incins pentru 40 de minute, verificand din cand in cand sa nu scada apa prea tare. Dupa 40 de minute se pune si mazarea si se mai lasa 2-3 minute. Intre timp se pregateste sosul de iaurt sau smantana : se curata 3 catei de usturoi, se piseaza, se adauga iaurtul si se sareaza. Ciuperciile(congelate sau din conserva) se soteaza 10 minute in putin ulei de masline, se adauga piper, patrunjel si sare.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii