autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Peste prajit

Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Pestele se curata de solzi, aripioare si intestine, se decapiteaza, se spala, se portioneaza si se sareaza. Faina cernuta se amesteca (facultativ) cu boia de ardei.


Se trece pestele prin faina, apoi se introduce in uleiul infierbantat pentru prajire.


Se serveste cu garnitura de cartofi natur si felii de lamiie.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

37 voturi

Ingrediente

  • Pentru 10 portii: 2 kg peste
  • 200 ml ulei
  • 100 g faina
  • sare
  • boia de ardei
  • dupa gust.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Dana Cernat

Mancare de cartofi cu smantana

Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi; ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se inabusa

236 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cozonac moldovenesc

Se cerne faina intr-un vas adinc si se incalzeste laptele pe foc mic. In 250 de ml lapte se adauga

34 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Pui Hawaii

Preincalziti cuptorul la 175 de grade C. Amestecati faina, sarea si piperul intr-o punga de plastic.

24 voturi    15 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu peste
File de macrou la cuptor

File de macrou la cuptor

Se preincalzeste cuptorul. Se spala si se curata pestele, se taie file. Se unge fiecare bucata cu putin ulei si se presara mirodenii. Se

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Pastrav cu spanac

Pastrav cu spanac

Intr-un vas cu apa si sare, se pun la fiert legumele (1 ceapa, morcov, cartofi) curatate si spalate; dupa 20 de minute, timp in care

1 vot    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste