Se spala si se taie pipotele mai marunt, se curata si se toaca ceapa,se sareaza si pipereaza, se adauga si cimbru, se pun impreuna la calit inabusit pana se albesc pipotele si se imoaie ceapa dupa care se acopera cu apa si se fierbe aprox. 1h30min (pana se imoaie pipotele), se lasa sa scada apa si se adauga incet smantana, nucsoara macinata si patrunjelul tocat si se mai da un clocot. Se serveste fierbinte cu piure de cartofi, orez sau mamaliga.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii