Se face un aluat cu apă, puţină sare, drojdie si apa calduţă (ca la paine), se unge tava sau se tapetează cu hartie de copt.Se intinde aluatul, se pune in tavă, se unge cu puţin kethcup, apoi se pun ciuperci călite cu ceapa, salam tăiat cubuleţe, 2-3 castraveti acri, raşi şi storşi, felii de gogoşar, se rade 200-300 g telemea, cascaval (ce ai).Se bat 3-4 ouă, cu 3-4 linguri de smântână şi 300-400 g de ketchup mai picant şi se toarnă deasupra.Se coace la foc potrivit 40-50 minute.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii