autor:

autor

» » Mancaruri cu peste

Plachie de peste

    Reteta postata pe: 13 aprilie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Pestele se curata de solzi, i se scot intestinele, se spala bine.


Se aseaza intr-o tava gata portionat.


Se adauga celelalte ingrediente, morcovii - taiati suvite, iar ceapa - taiata pestisori.


Se da la cuptor 3/4 h.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

128 voturi

Ingrediente

  • 1 kg de peste
  • un morcov
  • 2 cepe potrivite. Pentru sos: 1 pahar de apa
  • bulion
  • sare
  • 1 pahar de vin
  • piper
  • foi de dafin
  • 100 ml ulei.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Scoici picante

Intr-o tigaie mare, rumeniti 2 minute in ulei, usturoiul si ardeiul. Puneti apoi si scoicile si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu peste

Bruschette cu somon afumat, sparanghel si oua posate

Incalziti cuptorul la o temperatura joasa. Puneti o oala cu apa (cam cat o palma pe latime) la

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive cu peste

Paste cu ton si smantana

Fierbem pastele in apa cu sare si 1 lingura ulei, conform instructiunilor de pe pachet, apoi le

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu peste
Pangasius cu legume

Pangasius cu legume

Se taie prazul oblic in bucati potrivite. Pestele bine scurs se presara cu diverse condimente si putin ulei de masline dupa care se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Pastrav A la Venitienne

Pastrav A la Venitienne

1.Amestecati untul cu sarea, piperul, coaja de lamaie, rozamarinul, cimbrul si usturoiul tocat pana obtineti un amestec omogen. 2.Umpleti

1 vot    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste