autor:

autor

» » Mancaruri cu peste

Plachie de peste

    Reteta postata pe: 13 aprilie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Pestele se curata de solzi, i se scot intestinele, se spala bine.


Se aseaza intr-o tava gata portionat.


Se adauga celelalte ingrediente, morcovii - taiati suvite, iar ceapa - taiata pestisori.


Se da la cuptor 3/4 h.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

128 voturi

Ingrediente

  • 1 kg de peste
  • un morcov
  • 2 cepe potrivite. Pentru sos: 1 pahar de apa
  • bulion
  • sare
  • 1 pahar de vin
  • piper
  • foi de dafin
  • 100 ml ulei.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Scoici picante

Intr-o tigaie mare, rumeniti 2 minute in ulei, usturoiul si ardeiul. Puneti apoi si scoicile si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu peste

Bruschette cu somon afumat, sparanghel si oua posate

Incalziti cuptorul la o temperatura joasa. Puneti o oala cu apa (cam cat o palma pe latime) la

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive cu peste

Paste cu ton si smantana

Fierbem pastele in apa cu sare si 1 lingura ulei, conform instructiunilor de pe pachet, apoi le

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu peste
Plachie de peste

Plachie de peste

Pestele spalat, portionat, pudrat cu sare, trecut prin faina se prajeste cate 1-2 min pe fiecare parte, apoi se scoate pe o farfurie. In

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu peste
Peste cu legume la cuptor

Peste cu legume la cuptor

Dupa curatare si spalare, se sareaza pestele pe interior si exterior. Ceapa se taie fidea, morcovii rondele, rosiile felii groase.

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu peste