autor:

autor

» » Mancaruri cu peste

Plachie de peste

    Reteta postata pe: 13 aprilie 2005
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 13 aprilie 2005

Ingrediente
1 kg de peste, un morcov, 2 cepe potrivite. Pentru sos: 1 pahar de apa, bulion, sare, 1 pahar de vin, piper, foi de dafin, 100 ml ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

128 voturi

Mod de preparare

Pestele se curata de solzi, i se scot intestinele, se spala bine.


Se aseaza intr-o tava gata portionat.


Se adauga celelalte ingrediente, morcovii - taiati suvite, iar ceapa - taiata pestisori.


Se da la cuptor 3/4 h.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

128 voturi

Ingrediente

  • 1 kg de peste
  • un morcov
  • 2 cepe potrivite. Pentru sos: 1 pahar de apa
  • bulion
  • sare
  • 1 pahar de vin
  • piper
  • foi de dafin
  • 100 ml ulei.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Scoici picante

Intr-o tigaie mare, rumeniti 2 minute in ulei, usturoiul si ardeiul. Puneti apoi si scoicile si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu peste

Bruschette cu somon afumat, sparanghel si oua posate

Incalziti cuptorul la o temperatura joasa. Puneti o oala cu apa (cam cat o palma pe latime) la

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive cu peste

Paste cu ton si smantana

Fierbem pastele in apa cu sare si 1 lingura ulei, conform instructiunilor de pe pachet, apoi le

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu peste
Somon la cuptor cu garnitura de sos de lamaie cu capere

Somon la cuptor cu garnitura de sos de lamaie cu capere

Fileul de somon se aseaza intr-un vas termorezistent pentru cuptor tapetat cu hartie de pergament si se asezoneaza cu sare si piper. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Sardine in stil marocan

Sardine in stil marocan

Curatam sardinele de solzi, cap, aripioare, precum si interiorul. Le deschidem (fara sa le taiem de tot) si scoatem scheletul. Asezam

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste