autor:

vio.vio

» » Aperitive

platou cald

Autor: vio.vio (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 februarie 2010
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vio.vio (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 15 februarie 2010

Ingrediente
ciuperci, pui,oua,keceap,ficatei,beican,cirnaciori,foi placinta,sare piper, murati.

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

7 voturi

Mod de preparare

Cipercile se spala se rup coditele se umple cu cascaval si se dau la cuptor 15-20 minute.


Pieptul de pui se taie suvite,ouale se amesteca cu keceap,cascaval ras,sare,piper apoi dam suvitele de pui prin faina apoi prin amestecul de ou iar faina si le prajim in ulei.


Ficateii se infasoara cu beican se prind cu scobitori


se pune sare, si se baga la cuptor pentru 30-40 minute.


Carnaciori se cresteaza la capete ,se taie fasii foile de placinta si se infasoara fiecare carnat apoi se da la cuptor 15-20 minute.

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 iulie 2012

    Frumos, gustos!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 martie 2010

    Tare bine arata platoul tau,iar preparatele sunt tare gustoase,nu?

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 05 martie 2010

    Gustos si elegant!*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

7 voturi

Ingrediente

  • ciuperci, pui,oua,keceap,ficatei,beican,cirnaciori,foi placinta,sare piper, murati.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de vio.vio

platou rece

Se taie toate ingredientele dupaplacul fiecaruia apoi se aseaza pe platou pofta buna!

2 voturi    7 comentarii
40 min
Aperitive

paste cu lapte si scortisoara

Intr-o cratita se pune laptele ,cand a dat in clocot se pun pastele si zaharul dupa ce au fiert pastele

10 voturi    8 comentarii
40 min
Dulciuri diverse

friptura cu legume la cuptor

Ciupercile se spla sub jet de apa rece si se taie felii mai groase. Ardeii se spala se curata de

4 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Frumos, gustos!



Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu carne
Snitele de porc

Snitele de porc

Muschiul de porc se taie in felii potrivite ,apoi se bate usor fiecare felie cu ciocanul de snitele. Se condimenteaza cu sare (vegeta)

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Drob cu carne de porc in manta de bacon

Drob cu carne de porc in manta de bacon

Taiem carnea cubulete,o spalam , o lasam la scurs si apoi o dam prin masina de tocat. Amestecam bine cu mana carnea astfel tocata si

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive