autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

PRAJITURA ALBINA

Autor: Bosna Ana (Bucatar sef)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 24 noiembrie 2007
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

BLAtul:se amesteca toate ingrendientele:seface o foaie sau mai multe care se coc pe dosul tavii:Creme:se amesteca toate ingrendientele se fierb apoi se dau la rece.foile se umplu cu aceasta crema.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Valentin Baciu (Chef de cuisine) , 23 mai 2008

    pare gstos

Dificultate

Medie

Timp

1h

37 voturi

Ingrediente

  • BLATUL 50 GR UNT, GR ZAHAR ,3 LINGURI MIERE DE ALBINA,1 LINGURITA BICARBONAT,2 OUA,700 GR FAINA
  • CREMA250 GR UNT,300GR ZAHAR VANILAT,CATEVA NUCI,ZEAMA DE LAMAIE, DE GRIS FIERT CU LAPTE FARA ZAHAR.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Fara foto

Valentin Baciu (Chef de cuisine)

pare gstos

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Dulciuri diverse
Floricele cu Nutella

Floricele cu Nutella

In robotul de bucatarie punem toate ingredientele in afara de ou si amestecam cu pulsuri pana devine faramicios. Adaugam oul batut si

2 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Dulciuri diverse
Chec

Chec

Separam galbenusurile de albusuri si batem albusurile cu un praf de sare pana obtinem o spuma, adaugam zaharul si mixam pana se topeste. Batem

4 voturi    5 comentarii
30 min
Dulciuri diverse