festivalul blogurilor gustoase

autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

PRAJITURA ALBINA

Autor: Bosna Ana (Bucatar)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 24 noiembrie 2007
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

BLAtul:se amesteca toate ingrendientele:seface o foaie sau mai multe care se coc pe dosul tavii:Creme:se amesteca toate ingrendientele se fierb apoi se dau la rece.foile se umplu cu aceasta crema.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Valentin Baciu (Chef de cuisine) , 23 mai 2008

    pare gstos

Dificultate

Medie

Timp

1h

37 voturi

Ingrediente

  • BLATUL 50 GR UNT, GR ZAHAR ,3 LINGURI MIERE DE ALBINA,1 LINGURITA BICARBONAT,2 OUA,700 GR FAINA
  • CREMA250 GR UNT,300GR ZAHAR VANILAT,CATEVA NUCI,ZEAMA DE LAMAIE, DE GRIS FIERT CU LAPTE FARA ZAHAR.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Fara foto

Valentin Baciu (Chef de cuisine)

pare gstos

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Dulciuri diverse
Scoici fragede

Scoici fragede

Se amesteca galbenusul cu zaharul, smantana si margarina, se adauga praful de copt stins in otet, coaja de lamaie, sarea si faina pana

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Pasca romaneasca - reteta familiei Rachita

Pasca romaneasca - reteta familiei Rachita

Am pus laptele si apa caldute intr-un bol. Am adaugat zaharul si drojdia, 2-3 linguri de faina si am amestecat. Am lasat amestecul la

0 voturi    0 comentarii
3h
Dulciuri diverse