autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

PRAJITURA ALBINA

Autor: Bosna Ana (Bucatar)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 24 noiembrie 2007
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Bosna Ana (Bucatar)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 24 noiembrie 2007

Ingrediente
BLATUL 50 GR UNT, GR ZAHAR ,3 LINGURI MIERE DE ALBINA,1 LINGURITA BICARBONAT,2 OUA,700 GR FAINA, CREMA250 GR UNT,300GR ZAHAR VANILAT,CATEVA NUCI,ZEAMA DE LAMAIE, DE GRIS FIERT CU LAPTE FARA ZAHAR.

Dificultate: Medie Timp: 1h

37 voturi

Mod de preparare

BLAtul:se amesteca toate ingrendientele:seface o foaie sau mai multe care se coc pe dosul tavii:Creme:se amesteca toate ingrendientele se fierb apoi se dau la rece.foile se umplu cu aceasta crema.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Valentin Baciu (Chef de cuisine) , 23 mai 2008

    pare gstos

Dificultate

Medie

Timp

1h

37 voturi

Ingrediente

  • BLATUL 50 GR UNT, GR ZAHAR ,3 LINGURI MIERE DE ALBINA,1 LINGURITA BICARBONAT,2 OUA,700 GR FAINA
  • CREMA250 GR UNT,300GR ZAHAR VANILAT,CATEVA NUCI,ZEAMA DE LAMAIE, DE GRIS FIERT CU LAPTE FARA ZAHAR.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Fara foto

Valentin Baciu (Chef de cuisine)

pare gstos



Adauga reteta
Retete
din Dulciuri diverse
Pasca fara aluat

Pasca fara aluat

Punem ouale intr-un castron suficient de mare, adaugam zaharul si zaharul vanilinat si batem bine totul cu un tel. Adaugam branza sfaramata

1 vot    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Pascute cu branza

Pascute cu branza

Aluatul: Scoateti de seara toate ingredientele la temperatura camerei. Frecam drojdia cu o lingura de zahar pana la dizolvare. Oul

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse