autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

PRAJITURA ALBINA

Autor: Bosna Ana (Bucatar sef)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 24 noiembrie 2007
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Bosna Ana (Bucatar sef)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 24 noiembrie 2007

Ingrediente
BLATUL 50 GR UNT, GR ZAHAR ,3 LINGURI MIERE DE ALBINA,1 LINGURITA BICARBONAT,2 OUA,700 GR FAINA, CREMA250 GR UNT,300GR ZAHAR VANILAT,CATEVA NUCI,ZEAMA DE LAMAIE, DE GRIS FIERT CU LAPTE FARA ZAHAR.

Dificultate: Medie Timp: 1h

37 voturi

Mod de preparare

BLAtul:se amesteca toate ingrendientele:seface o foaie sau mai multe care se coc pe dosul tavii:Creme:se amesteca toate ingrendientele se fierb apoi se dau la rece.foile se umplu cu aceasta crema.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Valentin Baciu (Chef de cuisine) , 23 mai 2008

    pare gstos

Dificultate

Medie

Timp

1h

37 voturi

Ingrediente

  • BLATUL 50 GR UNT, GR ZAHAR ,3 LINGURI MIERE DE ALBINA,1 LINGURITA BICARBONAT,2 OUA,700 GR FAINA
  • CREMA250 GR UNT,300GR ZAHAR VANILAT,CATEVA NUCI,ZEAMA DE LAMAIE, DE GRIS FIERT CU LAPTE FARA ZAHAR.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Fara foto

Valentin Baciu (Chef de cuisine)

pare gstos



Adauga reteta
Retete
din Dulciuri diverse
Dulceata de cirese amare

Dulceata de cirese amare

Ciresele spalate si curatate de samburi se pun intr-un vas pe foc mare impreuna cu zaharul si cuisoarele. Se aduna spuma care se formeaza

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Dulceata de cirese albe

Dulceata de cirese albe

Ciresele spalate si curatate de samburi se pun intr-un vas pe foc mare impreuna cu zaharul si vanilia; se amesteca continuu, adunand

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse