Ciresele si visinele le spalam bine in cateva ape.
Le indepartam coditele si le scoatem samburii.
Le punem la scurs pe o sita cat timp pregatim compozitia aluatului.
Separam galbenusurile de albusuri.
Galbenusurile le mixam cu zaharul pe care il adaugam treptat.
Le mixam pana ce zaharul este topit.
Adaugam uleiul si il incorporam, apoi adaugam usor, putin cate putin, laptele.
Punem praful de copt si esenta de vanilie.
Incepem sa adaugam si faina, treptat.
Albusurile le batem spuma cu un praf de sare, pana nu se mai desprind de vas.
Le incorporam in compozitia cu galbenusuri si le amestecam cu o paleta de jos in sus.
Luam o tava dreptunghiulara, o tapetam cu margarina si asezam hartie de copt.
Turnam compozitia in tava iar deasupra asezam visinele si ciresele.
Dam tava in cuptorul incins, la o temperatura potrivita.
O lasam acolo pana este coapta apoi o scoatem si o lasam sa se raceasca.
Presaram zahar pudra deasupra si servim.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii