autor:

autor

» » Prajituri

Prajitura Rodica

   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
5 oua, 7 biscuiti, unt, zahar pudra, 7 linguri nuca macinata, o lingurita cacao

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

164 voturi

Mod de preparare

Se face un blat din 5 oua si se insiropeaza. Pentru crema, se amesteca toate ingredientele. Deasupra se glazureaza.


Se taie in bucati mai marisoare.

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Antonia , 22 iulie 2009

    Trebuie sa amestecam biscuitii intregi?

  • Fara foto

    nini , 12 iulie 2009

    Da nu ai explicat cum se face prajitura rodica.

  • Fara foto

    PETRUTA CARMEN JAVLA (Chef de cuisine) , 27 mai 2008

    La crema se adauga si oua

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

164 voturi

Ingrediente

  • 5 oua
  • 7 biscuiti
  • unt
  • zahar pudra
  • 7 linguri nuca macinata
  • o lingurita cacao

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Pandispan

Se bat galbenusurile de oua cu zaharul pina se face o crema, apoi se adauga faina, zaharul vanilat

200 voturi    10 comentarii
30 min
Prajituri

Tiramisu

1.Mixezi galbenusurile cu jumatate din zahar pana se topeste tot,apoi adaugi mascarpone si omogenizezi

287 voturi    18 comentarii
30 min
Prajituri

Tort cu blat crocant, cremă de vanilie şi mandarine

Pentru blat: Gălbenuşurile se mixează bine împreună cu zahărul şi margarina topită.

3 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Antonia

Trebuie sa amestecam biscuitii intregi?



Adauga reteta
Retete
din Prajituri
Prajitura cu visine si crema de vanilie cu mascarpone

Prajitura cu visine si crema de vanilie cu mascarpone

Blatul: Ciocolata o rupem bucatele, o topim pe baie de aburi, apoi o lasam sa se racoreasca. Galbenusurile le mixam spuma cu zaharul,

1 vot    1 comentariu
1h 45 min
Prajituri
Prajitura Bounty

Prajitura Bounty

Mai intai facem siropul: Intr-un ibric caramelizam zaharul. Punem laptele (atentie la aburi) si lasam pe foc pana se dizolva complet

5 voturi    4 comentarii
2h
Prajituri