autor:

autor

» » Fripturi

Pui cu cascaval

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Bucatile de piept se bat putin ca pentru snitele, apoi se asaza intr-o tava unsa cu ulei si stropita cu putina apa.


Se condimenteaza si se introduc in cuptor pentru cca 20 min. Dupa aceea, tava se scoate si peste carne se presara cascavalul ras si mararul tocat marunt.


Se orneaza cu felii de ardei gras. Puiul se reintroduce in cuptor si se lasa pina se rumeneste cascavalul.


Se serveste cu garnitura de cartofi prajiti sau mazare

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Florenta Dinu

    Florenta Dinu (Chef de cuisine):

    A iesit buna dupa ce am scos-o din cuptor si am pus-o pe masa nu a mai ramas nimic.Eu am pus cimbru in loc de marar.

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Anda Jurma , 17 septembrie 2013

    Iar retete Hanni? Ce dor imi e!!!!!

  • Fara foto

    Iohana Margarintoni Iohana , 16 septembrie 2013

    cred ca e super

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

8 voturi

Ingrediente

  • 6 bucati piept de pui dezosat
  • 200 gr. cascaval
  • 2 ardei grasi
  • o legatura marar
  • piper
  • sare
  • ulei

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Vita cu sparanghel, ardei si orez - stil chinezesc

Pentru sosul de ceapa verde, amestecati toate ingredientele si lasati deoparte. Intr-o oala

2 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi

Piept de pui picant şi brânză feta la grătar

Ingrediente pentru 4 persoane: 500-600 gr piept de pui 200 ml smântână 2 linguri

1 vot    2 comentarii
30 min
Fripturi

Costite de porc la gratar cu miere si sos teriyaki

Am vazut un “rack of ribs” sau niste coaste bestiale de porc intr-o vitrina la o macelarie

0 voturi    1 comentariu
45 min
Fripturi

Anda Jurma

Iar retete Hanni? Ce dor imi e!!!!!

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Fripturi
Friptura de rata cu sos de cirese

Friptura de rata cu sos de cirese

Crestam pulpele si pieptul de rata pe partea cu pielea si le asezonam bine cu piper negru macinat si sare. Intr-o tigaie teflonata

1 vot    0 comentarii
1h
Fripturi
Cotlet de porc evantai

Cotlet de porc evantai

Facem o pasta din ulei, mustar condimente si frunze tocate de patrunjel cu care ungem cotletul bine pe toate partile. Feliem apoi cotletul

5 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Fripturi