autor:

autor

» » Fripturi

Pui cu cascaval

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
6 bucati piept de pui dezosat, 200 gr. cascaval, 2 ardei grasi, o legatura marar, piper, sare, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

8 voturi

Mod de preparare

Bucatile de piept se bat putin ca pentru snitele, apoi se asaza intr-o tava unsa cu ulei si stropita cu putina apa.


Se condimenteaza si se introduc in cuptor pentru cca 20 min. Dupa aceea, tava se scoate si peste carne se presara cascavalul ras si mararul tocat marunt.


Se orneaza cu felii de ardei gras. Puiul se reintroduce in cuptor si se lasa pina se rumeneste cascavalul.


Se serveste cu garnitura de cartofi prajiti sau mazare
Retete
Alte retete din Fripturi

Snitel de pui umplut cu sunca si cascaval (Amestec de arome!)

Pieptul de pui se spala, si se feliaza. Cascavalul si sunca se imparte in patru felii fiecare. Feliile

13 voturi    5 comentarii
1h
Fripturi

Chiftelute de pui cu tarhon si cascaval

Carnea tocata o amestecam cu tarhonul si patrunjelul tocate marunt.Condimentam dupa gust cu usturoi,sare

7 voturi    4 comentarii
1h
Fripturi

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Florenta Dinu

    Florenta Dinu (Chef de cuisine):

    A iesit buna dupa ce am scos-o din cuptor si am pus-o pe masa nu a mai ramas nimic.Eu am pus cimbru in loc de marar.

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Anda Jurma , 17 septembrie 2013

    Iar retete Hanni? Ce dor imi e!!!!!

  • Fara foto

    Iohana Margarintoni Iohana , 16 septembrie 2013

    cred ca e super

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

8 voturi

Ingrediente

  • 6 bucati piept de pui dezosat
  • 200 gr. cascaval
  • 2 ardei grasi
  • o legatura marar
  • piper
  • sare
  • ulei

Raporteaza reteta

Frigarui in sos (Schaschlik)

Carnea, spalata si curatata de pielite, se taie in bucati potrivite si se condimenteaza dupa gust

2 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi

Vita cu sparanghel, ardei si orez - stil chinezesc

Pentru sosul de ceapa verde, amestecati toate ingredientele si lasati deoparte. Intr-o oala

3 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi

Piept de pui picant şi brânză feta la grătar

Ingrediente pentru 4 persoane: 500-600 gr piept de pui 200 ml smântână 2 linguri

1 vot    2 comentarii
30 min
Fripturi


Adauga reteta
Retete
din Fripturi
Piept de pui cu seminţe

Piept de pui cu seminţe

Curăţaţi şi tăiaţi bucăţi pieptul de pui. Spălaţi şi tocaţi prazul, feniculul, apio, ardeiul şi mărarul. Puneţi două

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Aripioare glazurate cu legume picante

Aripioare glazurate cu legume picante

In tigaia wok pui uleiul si il incingi. Toci morcovii fierti cubulete si ii amesteci cu mazarea si porumbul, dupa care le pui in tigaie

0 voturi    0 comentarii
2h
Fripturi