autor:

autor

» » Fripturi

Pui cu cascaval

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
6 bucati piept de pui dezosat, 200 gr. cascaval, 2 ardei grasi, o legatura marar, piper, sare, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

8 voturi

Mod de preparare

Bucatile de piept se bat putin ca pentru snitele, apoi se asaza intr-o tava unsa cu ulei si stropita cu putina apa.


Se condimenteaza si se introduc in cuptor pentru cca 20 min. Dupa aceea, tava se scoate si peste carne se presara cascavalul ras si mararul tocat marunt.


Se orneaza cu felii de ardei gras. Puiul se reintroduce in cuptor si se lasa pina se rumeneste cascavalul.


Se serveste cu garnitura de cartofi prajiti sau mazare

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Florenta Dinu

    Florenta Dinu (Chef de cuisine):

    A iesit buna dupa ce am scos-o din cuptor si am pus-o pe masa nu a mai ramas nimic.Eu am pus cimbru in loc de marar.

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Anda Jurma , 17 septembrie 2013

    Iar retete Hanni? Ce dor imi e!!!!!

  • Fara foto

    Iohana Margarintoni Iohana , 16 septembrie 2013

    cred ca e super

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

8 voturi

Ingrediente

  • 6 bucati piept de pui dezosat
  • 200 gr. cascaval
  • 2 ardei grasi
  • o legatura marar
  • piper
  • sare
  • ulei

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Frigarui in sos (Schaschlik)

Carnea, spalata si curatata de pielite, se taie in bucati potrivite si se condimenteaza dupa gust

2 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi

Vita cu sparanghel, ardei si orez - stil chinezesc

Pentru sosul de ceapa verde, amestecati toate ingredientele si lasati deoparte. Intr-o oala

2 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi

Piept de pui picant şi brânză feta la grătar

Ingrediente pentru 4 persoane: 500-600 gr piept de pui 200 ml smântână 2 linguri

1 vot    2 comentarii
30 min
Fripturi


Adauga reteta
Retete
din Fripturi
Pulpa de miel cu ciuperci la cuptor

Pulpa de miel cu ciuperci la cuptor

Pulpa de miel o parlim putin pe flacara aragazului, pe toate partile, apoi o spalam. Ceapa si usturoiul verde, le curatam, le taiem

0 voturi    0 comentarii
3h
Fripturi
Pasare cu vin in punga de copt

Pasare cu vin in punga de copt

Bucatile de pasare spalate si curatate de piele le punem intr-un vas turnam vinul si adaugam cuisoare enibahar 1foaie de dafin si le

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Fripturi