Intr-un bol punem uleiul, sare, piper, ceapa (tocata marunt), boia, busuioc, patrunjel si cimbru (daca sunt verzi le tocati marunt), optional 3-4 catei de usturoi sau o lingurita praf de usturoi, le amestecam si apoi dam fiecare pulpa prin acest amestec si le lasam la marinat 12 ore acoperite cu folie.
Intr-o tava punem morcovii si cartofii taiat rondele si apoi punem pulpele restul marinatei si o cana de apa, dam la cuptor 30 min cu tava acoperita cu folie si dupa aceea scoatem folia si mai lasam 15 minute.
Dupa ce am scos friptura, scoatem pulpele, luam cartofii si morcovii si ii facem piure (cu blenderul) si amestecam cu unt. Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii