autor:

zana b.

» » Fripturi

Pulpe de pui la cuptor cu cartofi si ardei gras

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 iunie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Pulpele se sareaza si se pipereaza.Cartofii se taie bucati mari,iar ardeii cuburi.Cartofii se asaza intr-o tava tapetata cu hartie pergament ,si se stropesc cu 2 linguri de ulei;se toarna supa de pasare.


Se amesteca mierea cu mustar si restul de ulei;bucatile de carne se ung cu acest amestec si se asaza pe patul de cartofi.


Se coc la cuptor 25 minute;intre timp cartofii se mai intorc.


Se adauga bucatile de ardei ,se amesteca si se mai coace 15 minute.


Se acopera eventual cu folie de aluminiu ptr. a nu se arde carnea.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 8 pulpe superioare de pui, kg cartofi,2 ardei grasi rosii,4 linguri ulei,200ml supa pasare,2 linguri miere,3 linguri mustar

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de zana b.

Pui chinezesc

Se prepara sosul, pentru care radacina de ghimbir se curata de coaja si se taie cat mai mic. La fel

1 vot    0 comentarii
15 min
Fripturi

Chiftelute de branza

Se bat albusurile spuma, se adauga cascavalul ras, faina, sosul iute, sarea, patrunjelul si boiaua.

0 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive cu carne

Ciorba cu morcovi si broccoli

Se spala la inceput broccoli si se pune sa fiarba in apa cu sare, 30 de minute, apoi, se scoate in

0 voturi    2 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Ti-a placut? Da-o mai departe!
coca cola

Adauga ingredientele pe care le ai la dispozitie si vei gasi retetele dorite pentru cei dragi.



Adauga reteta
Retete
din Fripturi
Friptura de rata cu sos de cirese

Friptura de rata cu sos de cirese

Crestam pulpele si pieptul de rata pe partea cu pielea si le asezonam bine cu piper negru macinat si sare. Intr-o tigaie teflonata

1 vot    0 comentarii
1h
Fripturi
Cotlet de porc evantai

Cotlet de porc evantai

Facem o pasta din ulei, mustar condimente si frunze tocate de patrunjel cu care ungem cotletul bine pe toate partile. Feliem apoi cotletul

5 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Fripturi