autor:

Fara foto

» » Fripturi

Rata pe varza la cuptor

Autor: Titi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 noiembrie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

In primul rand, rata, spalata si curatata, trebuie data intr-un clocot pe aragaz, ca sa fie oparita si sa se faca mai bine si mai repede in cuptor. Asadar, punem rata la fiert si pregatim varza murata lasata la desarat cu o seara inainte.Tocam varza murata fideluta cu un cutit bun, dupa care o asezam in tava de cuptor in care vom pregati acest fel de mancare.Adaugam condimentele: foi de dafin, piper, cimbru si asezam rata oparita deasupra.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 2 verze murate de marime medie
  • 1 rata
  • piper
  • cimbru
  • foi de dafin.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Titi

Curcan la cuptor

Curcanul se curata, se spala, se freca cu sare si boia, se presara cu piper. In interiorul curcanului

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Fripturi

Aripioare cu fulgi de porumb

Aripioarele se tau in 2 si se pun in apa rece la fiert cu putina sare . Se spumeaza , apoi se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi

Pulpe de pui gratinate

Pulpele de pui se condimenteaza, se adauga putin ulei si se introduc la cuptor timp de 20 minute.

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Fripturi
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Descarca gratuit cartea 50 de dulciuri fara zahar
Retete
din Fripturi
Friptura de rata cu legume sotate si sos de smantana cu capere

Friptura de rata cu legume sotate si sos de smantana cu capere

Ungen rata cu sos de soia atat pe exterior cat si in interior apoi o condimentam cu sare,piper si cimbru.Pentru ca era destul de grasuta

0 voturi    0 comentarii
3h 50 min
Fripturi
Friptura de vitel la cuptor cu ciuperci si cartofi

Friptura de vitel la cuptor cu ciuperci si cartofi

Se feliaza bucata de carne de vitel, se asezoneaza cu sare si piper dupa gust, apoi se aseaza in vasul de yena, uns in avans cu putin

1 vot    1 comentariu
1h 40 min
Fripturi