autor:

Fara foto

» » Fripturi

Rata pe varza la cuptor

Autor: Titi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 noiembrie 2009
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Titi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 noiembrie 2009

Ingrediente
2 verze murate de marime medie, 1 rata, piper, cimbru, foi de dafin.

Dificultate: Medie Timp: 2h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

In primul rand, rata, spalata si curatata, trebuie data intr-un clocot pe aragaz, ca sa fie oparita si sa se faca mai bine si mai repede in cuptor. Asadar, punem rata la fiert si pregatim varza murata lasata la desarat cu o seara inainte.Tocam varza murata fideluta cu un cutit bun, dupa care o asezam in tava de cuptor in care vom pregati acest fel de mancare.Adaugam condimentele: foi de dafin, piper, cimbru si asezam rata oparita deasupra.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 2 verze murate de marime medie
  • 1 rata
  • piper
  • cimbru
  • foi de dafin.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Titi

Curcan la cuptor

Curcanul se curata, se spala, se freca cu sare si boia, se presara cu piper. In interiorul curcanului

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Fripturi

Aripioare cu fulgi de porumb

Aripioarele se tau in 2 si se pun in apa rece la fiert cu putina sare . Se spumeaza , apoi se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi

Pulpe de pui gratinate

Pulpele de pui se condimenteaza, se adauga putin ulei si se introduc la cuptor timp de 20 minute.

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Fripturi


Adauga reteta
Retete
din Fripturi
Coronita din coaste de miel

Coronita din coaste de miel

Se face o marinata din : 2 linguri ulei de masline, condiment pentru miel, rozmarin, miere, chilli, cimbru cu care se ung costitele

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Miel de paste din insula Pserimos

Miel de paste din insula Pserimos

Mod de pregatire: Se curata mielul sau pulpa de pielite, grasimea se lasa. Se impaneaza pulpa cu slanina si usturoi. Se unge pulpa

0 voturi    0 comentarii
5h
Fripturi