se freaca spuma untul cu zaharul,apoi se adauga ouale pe rand,mirodeniile,faina si la urma nucile;se formeaza mici gramajoare cu lingurita,la distanta de 3 cm intre ele pe hartia pergament,apoi se coc 15-20 minute la 170 grade;ele se latesc la copt,asa ca nu va speriati;le puteti decora cu ciocolata topita,eu le-am lasat fara decoratiuni;au un gust minunat;se inmoaie dupa 2 zile,ca orice fursec care contine unt.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii