Rosii umplute cu oua imbracate in bacon

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Rosii umplute cu oua imbracate in bacon

Ingrediente

  • 2 rosii potrivite
  • 2 oua
  • 4 bucati de bacon mai lungi
  • 1-2 rosii taiate cubulete
  • 1-2 cubulete de branza topita
  • 7 frunze de salata
  • 1-2 castraveti taiati marunt
  • 1 ardei taiat cubulete
  • 2-3 fire de ceapa verde

Mod de preparare

Rosiile se spala si se cresteaza un pic, dupa care se scufunda in apa clocotita, lasandu-se cateva secunde sa se opareasca pentru a se putea decoji, dupa aceasta operatiune se decojesc rosiile, se taie capacelele si se scoate miezul rosiilor. Se aseaza bucatile de bacon in cruce se pune rosia deasupra, in interiorul careia se sparge un ou si se infasoara cu baconul ramas. Se unge o tava cu ulei si se da la cuptor, daca vrei ca ouale sa fie moi lasi decat 10 minute daca vrei sa fie mai tari lasi 15 minute. Dupa primele 5 minute se pune si cubul de branza topita pe fiecare rosie in parte si se continua coacerea la cuptor.

Separat se face o salata, se taie cubulete rosiile dar fara miez decat pulpa, si celelalte legume, se adauga sare, ulei de masline si otet. Se aseaza rosia in mijlocul farfuriei si se face un cerc de salata imprejur. O idee minunata, satioasa si rapida pentru micul dejun.

Pofta Buna

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise