autor:

NicoletaC

» » Aperitive

Rulada cu cascaval

Autor: NicoletaC (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 20 aprilie 2009
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: NicoletaC (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 20 aprilie 2009

Ingrediente
1 pachet margarina, 5 oua, 4 linguri cu varf de faina, 500ml lapte, 200 g cascaval, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

17 voturi

Mod de preparare

Margarina se topeste intr-o cratita cu putina sare si 4 linguri de faina. Cand se rumeneste faina se adauga 500 ml lapte la temperatura camerei si se amesteca pana se face de consistenta unei smantani groase.


Se ia de pe foc si dupa 5-10 minute se adauga pe rand 5 galbenusuri. Apoi se pun albusurile batute spuma, iar compozitia rezultata se toarna in tava mare de la cuptor unsa bine cu unt si faina.


Se coace cam 40 minute pana se rumeneste.


Se rastoarna pe un prosop ud si imediat se presoara cascavalul ras.


Se ruleaza strans. Dupa ce se raceste se taie felii. Este o rulada foarte frecventa in meniurile festive ale restaurantelor.

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 07 decembrie 2009

    Simpla si foarte buna...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 iunie 2009

    Si eu folosesc acest blat,dar umplutura e cu branza, mai dau putin la cuptor, presar cascaval.Reteta asta e mai simpla, am sa incerc si eu

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 01 iunie 2009

    Am salvat reteta si am s-o incerc cat de curand!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 01 mai 2009

      Interesanta reteta ta.Si eu pregatesc aceasta rulata ,dar altfel.O sa incerc si reteta ta.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

17 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet margarina
  • 5 oua
  • 4 linguri cu varf de faina
  • 500ml lapte
  • 200 g cascaval
  • sare

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de NicoletaC

Prajitura cu visine

4 galbenusuri se amesteca cu zaharul pana devine o pasta omogena. Se adauga untul topit, praful de

16 voturi    10 comentarii
20 min
Prajituri

Prajitura cu ananas

Toate ingredientele, mai putin ananasul, se amesteca bine (praful de copt trebuie bine dozat, eu

1 vot    6 comentarii
10 min
Prajituri

Placinta cu cirese

Ciresele, fara samburi, se pun cateva minute la scurs, apoi se amesteca cu amidonul, zaharul si esenta

2 voturi    5 comentarii
20 min
Aluaturi si Foietaje

mac myra (Chef de cuisine)

Simpla si foarte buna...



Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu brinza
Enciladas cu branza si spanac in sos de rosii

Enciladas cu branza si spanac in sos de rosii

Inta-i pregatim sosul -punem intr-o craticioara ulei de masline o lingura si 1catel de usturoi zdrobit si imediat adaugam busuioc si

2 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu brinza
Placinte cu branza si patrunjel

Placinte cu branza si patrunjel

Pregatim aluatul: intr-un bol batem oul cu un praf de sare peste care turnam laptele si iaurtul, amestecam bine, punem drojdia si zaharul,

5 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje