Separi galbenusurile de albusuri, albusurile de bati spuma cu praful de sare apoi pui zaharul lingura cu lingura si bati pana se intareste bezeaua.Adaugi galbenusurile, faina, uleiul si praful de copt amestecand de jos in sus.
Torni compozitia intr-o tava unsa si tapetata si o dai la cuptor pt 30 de min. la foc mic.
Rastorni blatul pe un servetel umed si indepartezi staniolul sau hartia de copt.
Rulezi blatul impreuna su servetelul.
Se deruleaza blatul racit peste care intinzi gemul de capsuni si apoi rulezi din nou.
Decorezi cu frisca si cu bomboane de ciocolata.
Se da la rece 3-4 ore apoi tai feli si se poate servi.
Pofta Buna!!!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii