Rulada de biscuiti cu nuca de cocos

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Rulada de biscuiti cu nuca de cocos

Ingrediente

  • 1.Ingrediente pt foi:
  • 500 gr biscuiti
  • 400 ml lapte
  • 3 linguri cacao
  • 1 plic cu zahar pt salam de biscuiti
  • 1 esenta rom
  • 2.Ingrediente pt crema:
  • 200 gr unt
  • 200 gr zahar pudra
  • 100 gr nuca cocos
  • 25 gr nuca cocos pt decor
  • 3 zahar vanilat
  • Un strop esenta de migdale

Mod de preparare

1. Se macina biscuitii, se dau prin masina de tocat sau se sfarama cu sucitorul. Dupa aceea se amesteca laptele, cacaua, zaharul si esenta de rom cu biscuitii, pana se obtine o compozitie omogena, ce poate fi intinsa.

2. Se bate untul spuma, dupa aceea se adauga zaharul pudra si cel vanilat si se amesteca pana se incorporeaza bine in unt, adaugam nuca de cocos si picatura de esenta de migdale si se amesteca bine crema.

Se intinde foaia cu sucitorul intre 2 folii de plastic, se unge cu crema, se ruleaza bine, se da prin exterior cu nuca de cocos, se impacheteaza in folia de plastic si se pune in frigider.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise