autor:

autor

» » Aperitive

Rulada de carne

   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
carne de porc (burta porcului, dar sa fie macra)doua cani de apa, sare, mirodenii - piper macinat, usturoi, boia de ardei dulce, foaie de dafin

Dificultate: Medie Timp: 1h 40 min

7 voturi

Mod de preparare

Se face un amestec din mirodenii, 2 cani de apa rece, sare, usturoiul se piseaza si se amesteca toate. Burta se cresteaza un pic se sareaza si se asaza intr-o oala, se toarna amestecul de mirodenii peste carne si se lasa la macerat 3-4 zile la rece. Dupa ce s-a macerat carnea si a prins gust de mirodenii se ruleaza carnea si se leaga cu sfoara. Peste zeama care a ramas cu mirodenii se asaza rulada de carne si se mai adauga apa.


Se fierbe si se lasa la racit in oala.


Se scoate si se da prin boiaua de ardei dulce.


Se taie felii si se serverste cu mustar.


Se serveste rece, cu mustar, usturoi sau ceapa
Retete
Alte retete din Aperitive

Ruladă din carne de porc cu omletă şi ciuperci

Facem omletă din 3 ouă şi când e gata o lăsăm să se răcească. Călim ceapa în ulei, punem

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive

Rulada de carne tocata

Painea se pune la inmuiat in apa. Ceapa se toaca marunt. Carnea tocata se amesteca cu ceapa,painea,mustarul,doua

19 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Aperitive

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 40 min

7 voturi

Ingrediente

  • carne de porc (burta porcului
  • dar sa fie macra)doua cani de apa
  • sare
  • mirodenii - piper macinat
  • usturoi
  • boia de ardei dulce
  • foaie de dafin

Raporteaza reteta



Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu carne
Crochete piept de pui

Crochete piept de pui

Crochete de pui la cuptor. Mult mai sanatoase decat cele prajite dar cu acelasi gust. Intr un bol amestecam pesmet si gouda si amestecam

0 voturi    0 comentarii
55 min
Aperitive cu carne
Chiftelute

Chiftelute

Amestecam carnea cu ulei si ouzo. Punem menta, usturoi, patrunjel, marar si ceapa in blender si amestecam. Punem peste carne, adaugam

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu carne