autor:

autor

» » Aperitive

Rulada de carne

   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
carne de porc (burta porcului, dar sa fie macra)doua cani de apa, sare, mirodenii - piper macinat, usturoi, boia de ardei dulce, foaie de dafin

Dificultate: Medie Timp: 1h 40 min

7 voturi

Mod de preparare

Se face un amestec din mirodenii, 2 cani de apa rece, sare, usturoiul se piseaza si se amesteca toate. Burta se cresteaza un pic se sareaza si se asaza intr-o oala, se toarna amestecul de mirodenii peste carne si se lasa la macerat 3-4 zile la rece. Dupa ce s-a macerat carnea si a prins gust de mirodenii se ruleaza carnea si se leaga cu sfoara. Peste zeama care a ramas cu mirodenii se asaza rulada de carne si se mai adauga apa.


Se fierbe si se lasa la racit in oala.


Se scoate si se da prin boiaua de ardei dulce.


Se taie felii si se serverste cu mustar.


Se serveste rece, cu mustar, usturoi sau ceapa
-->
Retete
Alte retete din Aperitive

Rulada de carne(vita)

Intrun castron amestecam f. bine carnea, ouale, cartoful curatat, spalat, dat pe razatoarea mare,

16 voturi    16 comentarii
1h 20 min
Aperitive

Rulada din carne de porc cu omleta

Se bate carnea ca pentru snitele, se sareaza si se condimenteaza. Intre timp taiem ceapa cat mai

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 40 min

7 voturi

Ingrediente

  • carne de porc (burta porcului
  • dar sa fie macra)doua cani de apa
  • sare
  • mirodenii - piper macinat
  • usturoi
  • boia de ardei dulce
  • foaie de dafin

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu carne
Crenvusti in aluat

Crenvusti in aluat

Fierbem crenvustii cateva minute. Intre timp, punem intr-un bol laptele caldut si rasturnam drojdia; asteptam cateva minute pana se

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Clatite gratinate, cu carne de pui

Clatite gratinate, cu carne de pui

Pentru clatita am amestecat laptele cu oul, am pus faina, 2-3 linguri odata si am amestecat bine sa nu se formeze cocoloase. Am condimentat

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive