autor:

autor

» » Aperitive

Rulada de carne

   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
carne de porc (burta porcului, dar sa fie macra)doua cani de apa, sare, mirodenii - piper macinat, usturoi, boia de ardei dulce, foaie de dafin

Dificultate: Medie Timp: 1h 40 min

7 voturi

Mod de preparare

Se face un amestec din mirodenii, 2 cani de apa rece, sare, usturoiul se piseaza si se amesteca toate. Burta se cresteaza un pic se sareaza si se asaza intr-o oala, se toarna amestecul de mirodenii peste carne si se lasa la macerat 3-4 zile la rece. Dupa ce s-a macerat carnea si a prins gust de mirodenii se ruleaza carnea si se leaga cu sfoara. Peste zeama care a ramas cu mirodenii se asaza rulada de carne si se mai adauga apa.


Se fierbe si se lasa la racit in oala.


Se scoate si se da prin boiaua de ardei dulce.


Se taie felii si se serverste cu mustar.


Se serveste rece, cu mustar, usturoi sau ceapa
Retete
Alte retete din Aperitive

Rulada de carne

Bati muschiul de porc,pana obtii o foaie subtire.Bati ouale, adaugi condimentele. Ungi foaia de carne

3 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Aperitive

Rulada de carne-BonRoll

Cartofii fierti,curatati de coaja,ii pregatim piure; Carnea de pui curatata de pielita o dam prin

2 voturi    2 comentarii
1h 40 min
Aperitive

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 40 min

7 voturi

Ingrediente

  • carne de porc (burta porcului
  • dar sa fie macra)doua cani de apa
  • sare
  • mirodenii - piper macinat
  • usturoi
  • boia de ardei dulce
  • foaie de dafin

Raporteaza reteta



Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu carne
Pogaci

Pogaci

Pentru inceput macinam jumarile (cu masina de macinat carne), rezulta o pasta ;-) pe care o dam de-oparte. Apoi punem laptele caldut

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aluaturi si Foietaje
Burger cu rosii si mozzarella

Burger cu rosii si mozzarella

Burgerii: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu sare, piper, mustarul, oul si cimbrul. Ceapa o curatam si o tocam cat mai marunt,

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu carne