autor:

autor

» » Aperitive

Rulada de carne

   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
carne de porc (burta porcului, dar sa fie macra)doua cani de apa, sare, mirodenii - piper macinat, usturoi, boia de ardei dulce, foaie de dafin

Dificultate: Medie Timp: 1h 40 min

7 voturi

Mod de preparare

Se face un amestec din mirodenii, 2 cani de apa rece, sare, usturoiul se piseaza si se amesteca toate. Burta se cresteaza un pic se sareaza si se asaza intr-o oala, se toarna amestecul de mirodenii peste carne si se lasa la macerat 3-4 zile la rece. Dupa ce s-a macerat carnea si a prins gust de mirodenii se ruleaza carnea si se leaga cu sfoara. Peste zeama care a ramas cu mirodenii se asaza rulada de carne si se mai adauga apa.


Se fierbe si se lasa la racit in oala.


Se scoate si se da prin boiaua de ardei dulce.


Se taie felii si se serverste cu mustar.


Se serveste rece, cu mustar, usturoi sau ceapa

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 40 min

7 voturi

Ingrediente

  • carne de porc (burta porcului
  • dar sa fie macra)doua cani de apa
  • sare
  • mirodenii - piper macinat
  • usturoi
  • boia de ardei dulce
  • foaie de dafin

Raporteaza reteta

Printeaza reteta


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu carne
Briose aperitiv, cu carne tocata si legume

Briose aperitiv, cu carne tocata si legume

Incepem cu umplutura, pentru ca trebuie preparate definitiv legumele si carnea tocata, apoi date la rece. Curatam si tocam legumele

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Placintele cu ficatei

Placintele cu ficatei

Umputura: Ceapa tocata marunt o calim in ulei, apoi adaugam ficateii spalati si tocati in bucati mici. Îi lasam sa fiarba pana scade

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne