autor:

Fara foto

» » , , Aperitive cu legume, Aperitive cu peste, Retete de Craciun

Salata ruseasca - Shuba

Autor: kati (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Rusia


    Reteta postata pe: 18 decembrie 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se fierb legumele (ceapa nu) si ouale.


Se curata de coaja. Pestele se taie cubulete mici si se aseaza pe fundul platoului. Ceapa se taie marunt si se aseaza peste peste.Restul ingredientelor se dau prin razatoare asezandu-se in straturi in ordinea de mai sus (1-6).


Se pune peste sfecla maioneza si se poate orna dupa preferinta.Important: nu se condimenteaza cu nimic.

  • 12 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Natalia Grigoriev , 17 aprilie 2014

    ucraineasca-ruseasca-moldoveneasca

  • Fara foto

    Alina Bălan , 11 martie 2014

    dar de ce cu maioneza cumparata? mie nu imi place cea cumparata

  • Fara foto

    Ilcu Gladiola , 26 decembrie 2013

    SALATA CARE SE PREPARA DE CRACIUN LA UCRAINENI

    • Fara foto

      Ilcu Gladiola , 17 decembrie 2013

      SHUBA SALATA RUSEASCA

    • Fara foto

      Julia , 10 iunie 2010

      ...de ce maioneza cumparata din comert(care e asa cum e,fie vorba intre noi) si nu facuta in casa????

    • Fara foto

      mariana , 26 aprilie 2010

      e foarte buna aceasta salata si e usor de facut...o recomand la toata lumea!!!

    • Fara foto

      ramona , 21 martie 2010

      Este senzational de buna.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 iulie 2009

      Cred ca este tare gustoasa...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 iulie 2009

      Cred ca e buna aceasta salata.

    • Fara foto

      kati (Chef de cuisine) , 06 februarie 2009

      Reteta originala contine doar un singur star din fiecare ingredient. Bineinteles ca exista o serie destul de vasta de variante ale acestei salate si se poate adapta dupa gustul fiecaruia:) Pofta mare

    • Fara foto

      Vic , 15 ianuarie 2009

      Ca sa arate mai bine shuba, ingredientele trebuie aranjate in ordinea urmatoare: peste, ceapa, sfecla, morcov, cartof, maioneza, albus, maioneza, galbenus. Incercati asa si veti vedea diferenta!

    • Fara foto

      Andreea Radu (Maestru bucatar) , 10 ianuarie 2009

      ;)) Suba e foarte cunoscuta la rusi si la moldoveni! Da, am facut si eu shuba din asta si e intradevar buna! dar..e cam prost expusa aici! E o salata in straturi: peste, ceapa, morcov, cartof, sfecla, maioneza! Astea sunt straturile, dar se pune de 2 ori straturile (adica de cate 2 ori straturile de mai sus), iar dupa cartof se pune maioneza, deoarece cartoful e o leguma uscata si maioneza il mai inmoaie!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

48 voturi

Ingrediente

  • - file de peste marinat - 300 gr
  • - 1 ceapa
  • - 2 cartofi sau 1 mai mare
  • - 2 morcovi
  • - 2-3 oua
  • - 1 sfecla rosie mica
  • - maioneza din comert (nu facuta in casa)

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de kati

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Friptura de Craciun

Cu un cutit lung, se fac niste gauri pe orizontala in cotlet. In gaurile formate se introduc firele

4 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Cabanos in piept de pui cu busuioc

Se feliaza pieptul de pui, se bate un pic, se condimenteaza cu sare, piper si busuioc. Se ruleaza

5 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu carne

Natalia Grigoriev

ucraineasca-ruseasca-moldoveneasca

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu peste
Wild Dragon

Wild Dragon

Se spala crevetii bine si se curata. Se pregateste un amestec din condimente asiatice tempura, putina faina Arpis, 1 galbenus de

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu peste
Macrou afumat

Macrou afumat

Pestele se tine putin la decongelat,se decapiteaza,se scot intestinele si se curata bine in interior . Se leaga fiecare pestisor in

36 voturi    43 comentarii
2h
Aperitive cu peste