autor:

raluka

» » Aluaturi si Foietaje

Saratele din foietaj

Autor: raluka (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 noiembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: raluka (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 noiembrie 2011

Ingrediente
250gr foietaj, 2,3 linguri de parmezan ras, o lingura de unt, praf de ceapa(usturoi)

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

10 voturi

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 200AC.


Se topeste untul si se unge foietajul.


Se presara parmezanul,praful de ceapa, se preseaza bine cu sucitorul.


Se indoaie pe jumatate si se taie in suvite de grosimea unui deget.


Se intinde usor de capete si se rasucesc de trei ori.


Se aranjaza in tava de cuptor si se coc timp de 15min.la 200AC.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!
Retete
Alte retete din Aluaturi si Foietaje

Saratele spirale din aluat de foietaj

Aluatul de foietaj se taie in 5 bucati egale. Se unge aluatul cu ou batut,se sareaza si se presara

10 voturi    6 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje

Saratele din aluat de foietaj cu sos de rosii picant

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade Se face un sos de rosii din 400 gr de rosii taiate marunt

2 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Gabriela Dumitru , 22 decembrie 2015

    Se ung cu galbenus de ou si se presara chimen sau sare grunjoasa sau cascaval ras.

  • Fara foto

    Bogdan Tanase , 15 noiembrie 2013

    E unt topit, nu ou...

  • Fara foto

    Chita Dana Stefania , 14 noiembrie 2013

    In imagini arata ca se foloseste si ou...la ingredeiente si mod de preparare nu scrie nimic despre ou. Se unge si cu ou sau nu? Sau chestia aia galbena este unt?

    • Fara foto

      Francois Gall , 05 septembrie 2013

      Se coc la 200A(mperi)? Poate la 200V(olţi).

    • www.divainbucatarie.ro

      www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine) , 01 decembrie 2011

      si eu fac de multe ori saratele ca tine, sunt f practice, foarte rapide... Pup

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 30 noiembrie 2011

      Arata foarte bine si sunt usor de pregatit !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

10 voturi

Ingrediente

  • 250gr foietaj
  • 2,3 linguri de parmezan ras
  • o lingura de unt
  • praf de ceapa(usturoi)

Raporteaza reteta

Retete
de raluka

Pui chinezesc (cu orez)

Este o reteta chinezeasca usor modificata de mine; mai rapid si mai usor de preparat.Inainte de toate

16 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi cu carne tocata la cuptor

Cartofii se curata si se pun la fiert in apa cu un praf de sare.Se taie in felii de grosimea unui

27 voturi    8 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne

Sepie cu sos verde

Se spala bine sepia si se cresteaza cu cutitul in forma de romburi.Se pune intro tigaie cu 2,3 linguri

15 voturi    3 comentarii
20 min
Aperitive

www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine)

si eu fac de multe ori saratele ca tine, sunt f practice, foarte rapide... Pup



Adauga reteta
Retete
din Aluaturi si Foietaje
Placinta (melcisori ) cu mere

Placinta (melcisori ) cu mere

In ton cu vremea de-afara :) Aluat: Amestecam toate ingredientele si framantam bine pana iese un aluat care nu se lipeste pe

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Trigoane cu branza

Trigoane cu branza

Lasam aluatul la decongelat de seara in frigider. Dam branza pe razatoare si o amestecam cu un galbenus. Intindem aluatul foarte

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aluaturi si Foietaje