autor:

raluka

» » Aluaturi si Foietaje

Saratele din foietaj

Autor: raluka (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 noiembrie 2011
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 200AC.


Se topeste untul si se unge foietajul.


Se presara parmezanul,praful de ceapa, se preseaza bine cu sucitorul.


Se indoaie pe jumatate si se taie in suvite de grosimea unui deget.


Se intinde usor de capete si se rasucesc de trei ori.


Se aranjaza in tava de cuptor si se coc timp de 15min.la 200AC.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Bogdan Tanase , 15 noiembrie 2013

    E unt topit, nu ou...

  • Fara foto

    Chita Dana Stefania , 14 noiembrie 2013

    In imagini arata ca se foloseste si ou...la ingredeiente si mod de preparare nu scrie nimic despre ou. Se unge si cu ou sau nu? Sau chestia aia galbena este unt?

  • Fara foto

    Francois Gall , 05 septembrie 2013

    Se coc la 200A(mperi)? Poate la 200V(olţi).

    • www.divainbucatarie.ro

      www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine) , 01 decembrie 2011

      si eu fac de multe ori saratele ca tine, sunt f practice, foarte rapide... Pup

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 30 noiembrie 2011

      Arata foarte bine si sunt usor de pregatit !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

8 voturi

Ingrediente

  • 250gr foietaj
  • 2,3 linguri de parmezan ras
  • o lingura de unt
  • praf de ceapa(usturoi)

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de raluka

Cartofi cu carne tocata la cuptor

Cartofii se curata si se pun la fiert in apa cu un praf de sare.Se taie in felii de grosimea unui

16 voturi    7 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne

Sepie cu sos verde

Se spala bine sepia si se cresteaza cu cutitul in forma de romburi.Se pune intro tigaie cu 2,3 linguri

15 voturi    3 comentarii
20 min
Aperitive cu peste

Tarta de mere cu crema de lamaie

Se indoaie marginile foietajului si se inteapa baza cu o furculita.Se pregateste crema,amestecand

27 voturi    6 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje

Bogdan Tanase

E unt topit, nu ou...

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Aluaturi si Foietaje
Varzar impletit

Varzar impletit

Pentru inceput se pregateste aluatul. Faina se pune intr-un recipient, iar in mijlocul ei se toarna drojdia (pe care am pus-o intr-un

3 voturi    0 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Chifle cu lapte

Chifle cu lapte

1. Preparam o maia din drojdia dizolvata in laptele caldut si amestecam cu zaharul si cu cele 4 lg de faina. Lasam maiaua la crescut

2 voturi    2 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje