Şniţelele se fierb în apă circa 15 minute. În apa se pot adauga usturoi, piper, cimbru, sare.
După ce au fiert, se presează uşor ca să se elimine surplusul de apă, se perpelesc prin făină sau pesmet şi se prăjesc în ulei încins.
Se servesc cu garnitură de legume.
Poftă bună!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii