autor:

autor

» » Mancaruri cu peste

Somon la gratar

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Zaharul, mierea si bulionul se amesteca bine. Somonul se pregateste de gratar si se face la 220 grade C dupa ce s-a pus pe el lamaie, si piper. prajeste 20-25 minute.


Cand e gata, se pune sosul facut mai sus si se lasa un pic la racit.


  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 26 mai 2009

    Merita de incercat. Imi place somonul la nebunie.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

39 voturi

Ingrediente

  • somon 1 kg
  • zahar
  • o cutie mica de bulion
  • 50 g miere
  • piper
  • lamaie

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Scoici picante

Intr-o tigaie mare, rumeniti 2 minute in ulei, usturoiul si ardeiul. Puneti apoi si scoicile si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu peste

Bruschette cu somon afumat, sparanghel si oua posate

Incalziti cuptorul la o temperatura joasa. Puneti o oala cu apa (cam cat o palma pe latime) la

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive cu peste

Paste cu ton si smantana

Fierbem pastele in apa cu sare si 1 lingura ulei, conform instructiunilor de pe pachet, apoi le

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Merita de incercat. Imi place somonul la nebunie.

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Bucatarul stie tot
Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu peste
Pangasius cu legume

Pangasius cu legume

Se taie prazul oblic in bucati potrivite. Pestele bine scurs se presara cu diverse condimente si putin ulei de masline dupa care se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Pastrav A la Venitienne

Pastrav A la Venitienne

1.Amestecati untul cu sarea, piperul, coaja de lamaie, rozamarinul, cimbrul si usturoiul tocat pana obtineti un amestec omogen. 2.Umpleti

1 vot    2 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste